Home Gaming Pokemon Insider lekt twee mainline titels voor dit jaar

Pokemon Insider lekt twee mainline titels voor dit jaar

by Mark van Truijen

Volgens een nieuw opgedoken gerucht komen er dit jaar twee hoofdlijn Pokemon-spellen uit. De informatie komt van een bron die Zippo heet, een bron die in het verleden zowel betrouwbaar is gebleken, maar ook wel eens de plank mis heeft geslagen, inclusief recentelijk. Dit geldt voor de meerderheid van de anonieme internet-insiders. Helaas is er niet alleen de mogelijkheid dat de informatie onjuist is, maar is er hier ook niet veel vlees op het bot voor Pokemon-fans om op te kauwen, hoewel er elders een interessante rimpel is.

Wat wordt er precies beweerd? De exacte bewoording is dat er “dit jaar twee nieuwe hoofdlijn Pokemon-titels zullen uitkomen.” Wat niet wordt verduidelijkt is of “twee” in dit geval verwijst naar een normale, dubbele hoofdlijn-release, zoals Scarlet en Violet of Sword and Shield of dat het verwijst naar een van deze, plus een ander spel. 2022 komt in gedachten met Pokemon Legends: Arceus en Pokemon Scarlet en Violet. Dat gezegd hebbende, zelfs in dit geval, verwijzen sommigen naar de voormalige als geen hoofdlijn spel.

Helaas is dit alles wat we op dit moment hebben, althans van Zippo. Over op het sociale media platform X, voorheen bekend als Twitter, hebben we echter nog wat meer inlichtingen. Anonieme leaker, Pyoro, een bron met een ongelooflijke staat van dienst, hint op X naar een soort aankondiging van Game Freak in de vermeende Nintendo Direct die naar verluidt volgende maand plaatsvindt. Dat gezegd hebbende, het evenement wordt vermoedelijk een partner’s showcase, dus vermoedelijk heeft Game Freak iets anders dan Pokemon in petto, aangezien Pokemon niet alleen niet aan deze facturering voldoet, maar meestal zijn eigen Nintendo Direct krijgt. Er blijft de mogelijkheid dat dit Pokemon gerelateerd is.

Op dit moment hebben we alleen geruchten en speculaties, dus neem alles hier met een korreltje zout of twee.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x