Home GamingAndroid LEGO Fortnite Lek onthuld grote feature voor de game

LEGO Fortnite Lek onthuld grote feature voor de game

by Mark van Truijen

Het is al een paar maanden geleden dat Epic Games de wereld verraste met LEGO Fortnite. Maanden later blijft het spel populair, maar veel spelers vragen zich af wat het volgende is voor de Fortnite spin-off. In dit verband is er een nieuwe lek over het spel online opgedoken die melding maakt van een enorme functie die in de maak is en binnenkort naar het spel komt. Het lek komt via een datamining-inspanning, oftewel iemand die door de bestanden van het spel en recente updates kijkt om iets opmerkelijks te ontdekken.

Tijdens dit proces heeft X-account “BeastFNCreative” ontdekt dat Epic Games “Island Codes voor Custom LEGO Worlds” aan het voorbereiden is. Er wordt opgemerkt dat ze speelbaar zullen zijn zoals reguliere kaarten van ontdekken. Helaas is dit waar het lek opdroogt. Er zijn niet alleen geen verdere details, maar ook geen woord over wanneer dit zal worden onthuld of uitgebracht.

Voor wat het waard is, je kunt zelf deze bestanden vinden die naar dit alles wijzen. Het probleem met datamining-lekken is soms dat ze vaak werk vertegenwoordigen dat nog in uitvoering is, wat betekent dat werk in de loop van de tijd kan veranderen of in de loop van de tijd kan worden geschrapt. En dan vertegenwoordigt het soms werk dat al is geschrapt, maar nog steeds in de bestanden blijft hangen omdat het op de een of andere manier is bewerkt. Kortom, datamining-lekken kunnen soms een beetje lastig zijn, maar het lijkt erop dat het bestand suggereert dat dit op zijn minst lopend werk is.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x