Home Gadgets MEGABLEU stelt najaar vol spannende gezelschapsspellen en partygames voor

MEGABLEU stelt najaar vol spannende gezelschapsspellen en partygames voor

by Sven
Dit najaar pakt MEGABLEU uit met een gevarieerd aanbod aan gezelschapsspellen voor zowel jong als oud. Naast de terugkeer van een aantal klassiekers zoals Kneedfeest, Wolfkracht 10 en 5 seconden, zijn er dit najaar ook een aantal nieuwe spellen. Bovendien breidt MEGABLEU zijn assortiment uit met een reeks party games.
Nieuwkomers 2019
Bank Attack – Eén team, één missie… we gaan ervoor

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4 spelers

Kraak de kluis en sluip als een dief in de nacht weg met het goud. Bank Attack is een coöperatief spel om de teamspirit te ontwikkelen en te versterken. De spanning neemt toe met elke seconde. Je team bestaat uit een hacker, een money man, een lookout en een explosieven expert. Je missie? Binnen de vijf minuten de bankkraak van de eeuw plegen. Je strategie? Aandachtig luisteren naar de instructies en stinkend rijk worden. Maar laat een steek vallen en het alarm zal afgaan! Bank Attack bevat vijf progressieve levels en één bonuslevel.
What Do You Meme – De adult party game voor meme-liefhebbers

Leeftijd: vanaf 18 jaar
Aantal spelers: 3 spelers of meer

Grappige memes maak je in een handomdraai? Gebruik je verbeelding en haal je beste humor boven om de fotokaart te combineren met de grappigste tekstkaart. Om beurten zijn de andere spelers de jury om te oordelen wie de beste combinatie maakte. Dubbelzinnige resultaten gegarandeerd! What Do You Meme ging wereldwijd al vier miljoen keer over de toonbank en verschijnt nu eindelijk in het Nederlands.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar in de categorie 18+.
Relative Insanity – Humoristisch partyspel met herkenbare familiesituaties

Leeftijd: vanaf 14 jaar
Aantal spelers: 4 spelers of meer

Relative Insanity maakt van doordeweekse familiegebeurtenissen knotsgekke situaties. Het spel bevat honderd situatiekaarten met zinnen die spelers afmaken met een van de vierhonderd punchlines. “Wanneer mijn broer zijn pasgeboren baby kwam voorstellen aan de familie, riep oma plots… Jij bent de vader niet!” of “Ik heb net een beetje overgegeven in m’n mond”, hoe gekker, hoe liever. De jury beslist wie de grappigste punchline liet vallen.
Terugkerende succesnummers
5 seconden – Een avond lang plezier

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal spelers: 3 tot 6 spelers

Noem drie beroemde sporters, dat kan je met de vingers in de neus. Maar wat als je dit in vijf seconden moet doen? Kan jij de stress van de timer en de grijnzende blikken van je medespelers (die hopen dat je faalt) aan? Snelheid en creativiteit zijn zonder twijfel twee welgekomen vaardigheden die zeker van pas komen in dit hypersnelle denkspel.
Geen Ja, Geen Nee – Eén spel, een hoop vragen en twee verboden
woorden

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Aantal spelers: 2 tot 6 spelers

Een eenvoudig spel waarbij zowel volwassenen als kinderen veel plezier mee beleven! Je tegenstanders lezen de vragen van de kaart luidop voor, en proberen je “Ja” of “Nee” te laten zeggen. De vragen bevatten verschillende onderwerpen: geschiedenis, aardrijkskunde, muziek, sport, televisie… En zijn verdeeld in 2 moeilijkheidsgraden: volwassenen en kinderen. Slaag jij erin om alle vragen te beantwoorden zonder één van de verboden woorden te zeggen?
Kneedfeest – Raad snel en ga ervoor…
Of ze zijn er met je klei vandoor

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Aantal spelers: 4 spelers of meer

Creatief en slim? Dan is Kneedfeest een hebbeding! In dit creatieve behendigheids- en raadspel nemen twee teams het tegen elkaar op om zo snel mogelijk het geboetseerde woord van hun teamgenoot te raden. Wees snel of je verliest je klei!
In Een Handomdraai – Opgepast wanneer de vinger jou aanwijst

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal spelers: 2 spelers of meer

Gebaseerd op het bekende spel “Doen, Durf of de Waarheid”. De grappige hand verrast groot en klein. 
Inderdaad, een hand (van werkelijke grootte) verplaatst zich in cirkels op de tafel. Stopt de hand, dan wordt één van de spelers willekeurig aangewezen. Deze speler moet zich nu wagen aan een vraag gekozen door de tegenspelers: “Waarheid” of “Durven”?
Indien de speler in de opdracht slaagt, krijgt hij het kaartje. Indien niet, krijgt hij een extra uitdaging. De eerste speler die 6 kaartjes heeft, wint. Dolle pret verzekerd!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: