Home Gaming Meer info over METAL SLUG ATTACK RELOADED!

Meer info over METAL SLUG ATTACK RELOADED!

by Jos Vis

Vandaag lanceerde SNK CORPORATION METAL SLUG ATTACK RELOADED, waarmee de legendarische franchise terugkeert als een tower defense-titel. Deze bijgewerkte versie van METAL SLUG ATTACK (die in 2016 uitkwam voor iOS en Android) biedt een vertrouwde maar vernieuwde ervaring die de originele 2D-pixel art-stijl combineert met de strategische diepgang en intense actie van tower defense-gameplay. METAL SLUG ATTACK RELOADED is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Tower Defense met een Metal Slug-twist
Duik in de snelle wereld van METAL SLUG ATTACK RELOADED, waar spelers decks bouwen en unieke personages op het slagveld inzetten. Met meer dan 300 unieke personages uit vijf verschillende facties, waaronder het Regular Army, Rebel Army en Space Army, kunnen spelers de ultieme decks samenstellen met eindeloze combinatiemogelijkheden.

Eenvoudige bediening, hardcore actie
METAL SLUG ATTACK RELOADED is ontworpen voor spelers van alle niveaus; intuïtieve bediening laat iedereen erin springen en beginnen met vechten. Het onder de knie krijgen van de mechanica en strategieën van het spel biedt een lonende uitdaging voor ervaren spelers. Train je favoriete personages en bouw krachtige decks om als winnaar uit de strijd te komen!

Nieuw personage Mostro betreedt de strijd
Nieuw in de strijd is Mostro, het hybride mens-alien resultaat van een opzettelijk plan van Martiaanse overlord Rootmars. Mostro is de koning van Mars en is speciaal ontworpen voor de consoleversies van METAL SLUG ATTACK RELOADED.

Gloednieuwe verhalen, geliefde bezienswaardigheden en geluiden
Metal Slug-fans zullen dolblij zijn met ANOTHER STORY: een charmante verzameling verhalen die naadloos nieuwe personages uit METAL SLUG ATTACK combineert met bekende gezichten uit de franchise. De GALLERY-modus biedt spelers een rijke audiovisuele ervaring op vergelijkbare wijze: van levendige METAL SLUG ATTACK-illustraties tot geliefde muziek uit Metal Slug-games van vroeger en nu.

Battle Online en beklim de gelederen
METAL SLUG ATTACK RELOADED neemt de actie online met twee opwindende multiplayer-modi:

  • ROOM BATTLE stelt spelers in staat om vrienden uit te dagen.
  • MATCHING BATTLE stelt spelers van over de hele wereld in staat om te strijden om de heersende titel van “Super Devil.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x