Home Gaming Be My Horde nu beschikbaar in Early Access

Be My Horde nu beschikbaar in Early Access

by Jos Vis

Als je er ooit van hebt gedroomd om een ​​krachtige, onstuitbare en tegelijkertijd verleidelijke necromancess te worden, dan hebben de indie-ontwikkelaars van Polished Games je gedekt. ​​Een Early Access-versie van hun nieuwe game, Be My Horde, is zojuist gelanceerd! Deze mix van roguelite, actie en horde-overleving is nu beschikbaar op Steam met een extra korting van 10%!

Na een warm ontvangen RPG, Realms of Magic, richtte het Poolse ontwikkelaarsteam zich op hun nieuwe titel, Be My Horde. De game werd aangekondigd in februari, vlak voor Steam Next Fest, toen de demo van de game beschikbaar was. Nu, na een paar maanden werk en polijsten, is Be My Horde klaar om te worden ervaren door alle fans van roguelites, horde-overlevenden en 2D-esthetiek.

Ontwikkelaars zullen tijdens Early Access regelmatig updates leveren met nieuwe eenheden, levels, vaardigheden, functies en polijstingen van de reeds geïmplementeerde. De volledige lancering staat gepland voor later dit jaar voor PC, maar ook voor PlayStation, Xbox en Nintendo Switch.

In Be My Horde zijn vijanden niet zomaar een obstakel… ze zijn een hulpbron! Spelers nemen de rol aan van Moriana, een verleidelijke, gevaarlijke en formidabele necromancer die elke gevallen vijand kan laten herrijzen om het kwaadaardige leger van de ondode volgelingen uit te breiden.

Of het nu een simpele boer, een felle krijger, een nobele ridder of… een schaap is, spelers kunnen de zielen van hen allemaal verslinden en hun lichamen toevoegen aan hun angstaanjagende horde. Met elke dood komt Moriana sterker terug, want na een mislukking kunnen spelers geoogste zielen besteden aan het verbeteren van haar vaardigheden en het onthullen van meer geheimen achter de kunst van necromantie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x