Home Gaming Exo One komt op 27 juni naar PS5

Exo One komt op 27 juni naar PS5

by Jos Vis

Uitgever All in! Games, in samenwerking met Future Friends Games en de Australische ontwikkelaar Exbleative (AKA Jay Weston), heeft aangekondigd dat de door critici geprezen interplanetaire, zwaartekracht tartende reis Exo One op 27 juni naar PlayStation 4 en PlayStation 5 komt.

Om de ervaring meeslepender dan ooit te maken, zal de PS5-versie gebruikmaken van de Haptic Feedback-functies van de DualSense-controller, wat de onderdompeling verbetert en het gevoel van zwaartekracht tartende vlucht simuleert. De game zal ook 120 fps-ondersteuning bevatten, zodat spelers met tv’s en monitoren met een hoge verversingssnelheid kunnen genieten van vloeiende adembenemende beelden naast ultra-responsieve gameplay.

Adaptieve triggers geven weerstand bij het bergopwaarts gaan en trillen wanneer je de lichtsnelheid bereikt. Spelers zullen zich nog meer betrokken voelen bij de gamewereld met de speciale geluiden voor het bereiken van kolossale snelheden en het betreden van een portaal. Bovendien worden de kleuren van de lucht in specifieke scènes weerspiegeld op de gamepad.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x