Home Gaming Justice Online probeert zich een weg te banen naar het westerse publiek

Justice Online probeert zich een weg te banen naar het westerse publiek

by Jos Vis

Met Chinees Nieuwjaar voor de deur, biedt de toonaangevende Chinese game-uitgever Netease overvloedige voordelen aan zijn trouwe Justice Online-spelers die trouw zijn gebleven aan de toonaangevende martial arts PC MMO. Er wordt ook gekeken naar een westerse release voor Q4 2022. Bekijk de uitgebreide gameplay-trailer hieronder.

YouTube video


Justice Online is een MMORPG gebaseerd op de beroemde vechtsportroman Four Famous Arrets – Justice Online. De boeiende open wereld lijkt een levende en ademende omgeving te creëren die spelers kunnen verkennen. Justice Online is de eerste game die traditionele vechtsporten en Jianghu (de gemeenschap van vechtsporten) in het MMORPG-genre echt onderzoekt. Justice Online biedt spelers een verfijnde wereld om te verkennen, eindeloze aanpassingen om te laten zien en een verhaal over liefde, passie en vechtsporten om jezelf in te verliezen.

Justice Online heeft onlangs een substantiële update ontvangen, waardoor het totale aantal verkenbare regio’s in de game op 9 komt. Deze update bracht in het oog springende landschappen zoals de Zhuyin Mountain die de lucht doorsnijdt met zijn stromend vuur en vlammende wind, de Snowcell Mountain de brengt een scherpe bevroren rand naar de gevaarlijke landen en Quicksand City, die wordt geplaagd door zinderende zandstormen en woestijngebieden waar je ver weg van wilt blijven.

Nu de Justice Online-kaart zich nu uitbreidt tot meer dan 2.400 vierkante kilometer, is het redelijk om te zeggen dat er veel te zien en zelfs meer te doen is. Of je nu kiest om naar goud te graven, een berg van ondergang te redden of zelfs handel wilt drijven van stad tot stad, één ding is zeker: je hebt een rijdier nodig om de naadloze landen te verkennen.

Mounts maken al een groot deel uit van de Justice Online-ervaring, met de mogelijkheid om bijna elk wezen in het spel te temmen tot een mount, de opties zijn legio. Deze opties worden echter nog groter vanaf 20 januari wanneer de volgende grote update voor Justice Online wordt uitgebracht. Dat klopt, je kunt vechten tegen, temmen en zelfs een gigantische spin berijden over met sneeuw bedekte bergen, rond lavaputten en door elegante regenwouden.

De grote inhoudsupdate is niet de enige aankondiging die Netease heeft voor Justice Online. Vanaf 20 januari is de game op vrijwel elk apparaat speelbaar via cloudgebaseerd gamen via een webclient. Deze cloudgebaseerde service stelt Justice Online wel open voor internationale spelers, maar de game biedt momenteel geen lokalisatie buiten China, dus de huidige speelervaringen zijn afhankelijk van het begrip van een speler van de Chinese taal.

In de loop van 2022 heeft NetEase verschillende grote updates gepland voor Justice Online, waaronder nieuwe locaties om de naadloze kaart nog verder uit te breiden, nieuwe vragen voor spelers om hun avontuur mee voort te zetten en nieuwe rijdieren die vechten en temmen. Hun grootste update in 2022 is wellicht de lokalisatie in meerdere regio’s en de internationale release van Justice Online, die de vechtsportervaring voor miljoenen MMORPG-fans zou openen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x