Home Gaming Mario + Rabbids Kingdom Battle ontvangt Versus Mode

Mario + Rabbids Kingdom Battle ontvangt Versus Mode

by Mark van Truijen

Vanaf morgen is de nieuwe Versus Mode voor Mario + Rabbids Kingdom Battle gratis beschikbaar voor Nintendo Switch™. Spelers strijden met deze lokale modus voor twee spelers tegen hun vrienden om uit te vinden wie van de twee het meest strategisch is.

Met één Nintendo Switch en een tweetal Joy-Cons™ of Nintendo Switch Pro Controllers vechten spelers op unieke en steeds veranderende slagvelden tegen hun vrienden. Iedere speler kiest drie teamleden uit de acht beschikbare personages die allen drie verschillende vaardigheidsets hebben en daarmee diverse tactieken mogelijk maken.

Tijdens gevechten verschijnen er om de zoveel tijd willekeurige voorwerpen op het slagveld. De speler die er een vindt, krijgt een bonus, zoals het aanrichten van meer schade. Om de game extra spannend te houden, hebben spelers de mogelijkheid om per wedstrijd de instellingen aan te passen, of dit nu is door een tijdslimiet in te stellen of door alle voorwerpen te verwijderen.

Mario + Rabbids Kingdom Battle vertelt het verhaal van een onverwachte ontmoeting tussen het bekendste videogamepersonage, Mario, en de ondeugende en chaotische Rabbids. Hun missie: het Paddenstoelenrijk herstellen nadat dit uit elkaar gerukt is door een mysterieuze draaikolk.

Mario + Rabbids Kingdom Battle is reeds exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch, onder meer in de Ubisoft Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x