Home Movies Bekende stemmencast beleeft avontuur Diep in de Zee

Bekende stemmencast beleeft avontuur Diep in de Zee

by Mark van Truijen

De Nederlandse stemmencast voor de animatiefilm Diep in de Zee is bekend. Zangeres/influencer Bibi Breijman, YouTuber Bibi, Birgit Schuurman en Tommie Christiaan zullen te horen zijn als de vriendjes van octopus Diep, wiens stem wordt ingesproken door Stijn van der Plas. Dutch FilmWorks brengt de film vanaf 24 januari 2018 uit in de Nederlandse bioscopen. 

Bibi Breijman, bekend van haar YouTube-kanaal met meer dan 200.000 volgers én winnares van It Takes 2, kruipt in de huid van de ietwat brutale roze garnaal Alice. Ze sprak eerder de stem in van Akiko Glitter in De Emoji Film. Voor naamgenoot Bibi (9), te horen als rivierkreeftje, is het de eerste keer dat ze haar stem verleent aan een animatiefilm. Met meer dan 220.000 volgers is ze één van de populairste kids-influencers van dit moment. Eerder dit jaar sleepte ze de felbegeerde VEED-award in de wacht in de categorie Nieuwkomers, en ontving de YouTube Silver Play Button als jongste Nederlander ooit.

Actrice en zangeres Birgit Schuurman (Sing, Ice Age) spreekt de stem in van de blauwe mureen Maura. Zanger en acteur Tommie Christiaan (Sunshine Barry en de Discowormen, Space Chimps 2) duikt in de rol van de chique pinguïn Darcy en (stem)acteur Stijn van der Plas (MeesterSpion, Billy Elliot) is te horen als octopus Diep.

Over de film (6+):
Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De mensheid heeft de aarde al lang verlaten en het land is onder water komen te staan. De rebelse Diep is reuze benieuwd naar wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp. Diep laat per ongeluk een oude torpedo ontploffen! De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Ze moeten op zoek naar een grote walvis, want alleen hij is sterk genoeg om de steen te verplaatsen. Onderweg komen de zeediertjes op verbazingwekkende plekken, maar zullen ze ook allerlei gevaarlijke situaties moeten doorstaan. Zullen ze de kolonie kunnen bevrijden?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x