Home Gaming Lost Sphear-demo nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Playstation 4 en Steam

Lost Sphear-demo nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch, Playstation 4 en Steam

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat speler de kracht van herinneringen kunnen ervaren in een gloednieuwe demo van LOST SPHEAR™, de tweede titel van Tokyo RPG Factory. De gratis demo is nu beschikbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch™, de PlayStation®Store van het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en op STEAM®.

In the demo gaan spelers met Kanata en zijn vrienden op avontuur, waarbij ze een eerste indruk krijgen van enkele van de spannende nieuwe functies in LOST SPHEAR, inclusief:

  • Het Artefacts-system waarmee spelers herstelde herinneringen kunnen gebruiken om hun gebruikersinterface aan te passen, bonussen te ontvangen en in het mysterieuze verhaal te vorderen
  • Vulcosuit-pantsermechs die spelers nieuwe mogelijkheden bieden zich te verplaatsen en de wereld te verkennen
  • Krachtige en speciale Paradigm Drive-aanvallen die uniek zijn voor elk personage

LOST SPHEAR is vanaf 23 januari 2018 verkrijgbaar in de PlayStation®Store, Nintendo eShop van de Nintendo Switch, en STEAM®. Wie de game pre-ordert in de PlayStation® Store ontvangt het dynamische “Memoirs of the Moon”-thema en twee muziektracks. Wie de game pre-ordert op STEAM ontvangt een custom LOST SPHEAR-bureaubladachtergrond en twee muziektracks.

Voor PlayStation®4 en Nintendo Switch komt de game ook fysiek beschikbaar in de SQUARE ENIX Online Store en bij een select aantal retailers. Fans die de game pre-orderen in de SQUARE ENIX Online Store ontvangen bij de lancering als extraatje twee muziektracks.
Ga voor meer informatie over LOST SPHEAR naar: www.lostsphear.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x