Home Gaming Mario & Luigi: Paper Jam Bros. vanaf 4 december verkrijgbaar!

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. vanaf 4 december verkrijgbaar!

by Sven

Voor het eerst rennen niet één maar twee Mario’s door Mushroom Kingdom in Mario & Luigi: Paper Jam Bros.! Dit vijfde deel in de populaire RPG-serie verschijnt op 4 december voor de Nintendo 3DS-systemen en laat Paper Mario een superteam vormen met de Mario Bros. om Mushroom Kingdom te redden van het enige wat erger is dan één Bowser… twee Bowsers!

Wanneer Luigi per ongeluk een mysterieus boek opent dat in het kasteel van Peach was verstopt, springen de personages uit het Paper Mario-universum plots van de pagina’s en beginnen de boel op stelten te zetten. Spelers krijgen de controle over het magnifieke trio van Mario, Luigi en Paper Mario die samenwerkend Bowser en Paper Bowser moeten verslaan om de Paper Mariopersonages terug te sturen naar hun eigen wereld.

Dankzij de komst van Paper Mario krijgen Mario en Luigi nieuwe mogelijkheden om omgevingen te verkennen, puzzels te kraken, en de vijanden te verslaan die zo dom zijn het super Mario-team voor de voeten te lopen. Voor het eerst in de serie kunnen spelers nu aanvallen met Trio Attacks en Paper Mario’s unieke kopieervaardigheid gebruiken om dubbelgangers van hemzelf te creëren die zijn aanvalskracht vergroten. Onze flinterdunne held heeft ook speciale vaardigheden buiten de gevechten, zoals het vermogen om door smalle spleten in muren naar ruimtes te gaan waar de driedimensionale broers niet kunnen komen.

Ook nieuw in Mario & Luigi: Paper Jam Bros. zijn de Paper Craft Battles die een beroep doen op het ritmegevoel van spelers. Tijdens Craft Battles moeten spelers deelnemen aan ritmische uitdagingen om kracht te verzamelen voor het reusachtige papieren standbeeld waarmee ze vervolgens tegen Bowsers troepen kunnen strijden.

Help Paper Mario uit de kreuk in Mario & Luigi: Paper Jam Bros. voor de Nintendo 3DS-systemen, vanaf 4 december verkrijgbaar in Europa.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: