Home Gaming Mahokenshi: Word een machtige samurai in dit epische fantasie-avontuur

Mahokenshi: Word een machtige samurai in dit epische fantasie-avontuur

by Jos Vis

Deze uitdagende, veelzijdige en prachtig ontworpen turn-based strategiegame van uitgever Iceberg Interactive en ontwikkelaar Game Source Studio wordt op 24 januari uitgebracht op Steam.

Verken de Hemelse Eilanden

Doorkruis een breed scala aan levendige 3D-kaarten. Dompel jezelf onder in de magische Japanse sfeer, waar de Mahokenshi’s de enige hoop zijn tegen de corrupte krachten. Je zult tijdens je reis met veel bedreigingen worden geconfronteerd, maar draait het niet allemaal om eer? Reken maar dat het zo is. Vind afgelegen locaties, ontdek schatten en gebruik de sterke punten van de 4 samoeraihuizen om krachtige combo’s te maken.

Ontmoet de verschillende mensen van de Celestial Islands, red dorpen, ontdek heiligdommen en versla dodelijke demonen. Zie hoe je gevechten tot leven komen met volledig geanimeerde personages. Voer magische manoeuvres, vurige aanvallen, sterke verdedigende bewegingen en snelle tegenaanvallen uit om de vrede op de eilanden te herstellen.

Bouw je deck en vecht tegen steeds uitdagender wordende demonen

Om het land te beschermen tegen de krachten van corruptie, moet je je vaardigheden aanscherpen en je kaartspel verstandig opbouwen. Er zijn meer dan 200 prachtig geïllustreerde kaarten om te ontdekken en talloze speelstijlen om te perfectioneren.

Kies je huis

4 huizen en 4 verschillende speelstijlen. Bij elk van hen heb je verschillende vaardigheden en sterke punten om uit te kiezen. Waar ga je je reis beginnen?

Kom je uit het stoere House of Sapphire? Het sluwe Huis van Topaz? Het woeste huis van Ruby? Of het geheimzinnige House of Jade? Elk huis haalt zijn sterke punten uit een andere elementaire geest en stelt je in staat om verschillende speelstijlen te creëren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: