Home Gaming Magische Six Major Paris een groot succes

Magische Six Major Paris een groot succes

by Mark van Truijen

De Six Major Paris is het grootste Rainbow Six esports-evenement ooit in Europa en met haar epische wedstrijden en belangrijke aankondigingen heeft de Six Major-series zich verankerd als een nieuwe, opwindende bijeenkomst voor de snelgroeiende competitie van de game. De Six Major Paris bracht de zestien beste Tom Clancy’s Rainbow Six-teams ter wereld samen, die streden om de prijzenpot van $350.000.

De Six Major Paris brengt Tom Clancy’s Rainbow Six Siege esports-scene naar een hoger niveau met de introductie van nieuwe, veelbelovende organisaties, zoals G2 Esports of Team Secret, en het wereldwijd verhoogde niveau met vier Pro League-regio’s. De Six Major Paris werd uitgezonden in dertien talen over 57 verschillende streamkanalen. Meer dan 2000 fans kwamen samen in Paris Expo – Porte de Versailles.

De Major Paris sloot af met een spannende rematch van de teams uit de Six Invitational-finale van 2018. G2 Esports (eerder bekend onder de naam, PENTA Sports) bevestigde hun status als wereldkampioen met een onbetwistbare 3-0 overwinning.

Tijdens de Six Major Paris werden ook een aantal belangrijke aankondigingen gedaan. De skins van het Pilot Programwerden onthuld en geven fans de mogelijkheid om hun favoriete teams te ondersteunen. De eerste skins zijn beschikbaar met de Grim Sky-update.

De Six Major Paris-wedstrijden zijn terug te kijken via Twitch.tv/Rainbow6. Voor meer informatie over de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League, bezoek http://www.rainbow6.com/esports.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x