That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: 3DS, Gaming, Nintendo Switch, Trailer, Wii U

Nieuwe ‘Indie Highlights-video’ van Nintendo toont vele spannende indiegames die naar Nintendo Switch komen

In een nieuwe Indie Highlights-video die vandaag verscheen, toont Nintendo een selectie van indiegames die binnenkort verschijnen in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch. Nintendo Switch-bezitters die graag beschikken over een gevarieerde gameverzameling, hebben heel wat om naar uit te kijken, inclusief multiplayer-shooters als Morphies Law, platformavonturen als Monster Boy and the Cursed Kingdom, en breinbrekende puzzelspellen als Baba Is You. Het groeiende aanbod van hoogwaardige indiegames op Nintendo Switch biedt vermaak voor elke smaak en elk budget.
Hieronder meer informatie over de games in de Indie Highlights-video van vandaag:
 • Morphies Law van Cosmoscope: We schieten om te groeien! We groeien om te winnen! Bereid je voor op massale morphiplayer-actie in Morphies Law, een unieke, teamgebaseerde shooter waarin je omvang van invloed is op je vaardigheden – maar groter is niet altijd beter! Geniet van 4-vs-4 online multiplayer en de lokale multiplayer voor maximaal acht spelers**, of speel offline tegen bots. Maak je eigen wapens, pas je eigen morphie aan, en richt je wapens met de optionele bewegingsbesturing. Morphies Law is goed voor een heel nieuwe schietervaring en deze game verschijnt vanavond al in de Nintendo eShop voor Nintendo Switch (20 augustus om 19:00 CEST).
 • Bad North van Raw Fury: De koning is verslagen door de binnenvallende Vikingen. Aan jou de taak om hem te vervangen en je vaderland te verdedigen in deze realtime tactics roguelite die je uitdaagt om je gevechten slim te kiezen en je strategie zorgvuldig te plannen. Bad North is nu verkrijgbaar als tijdelijk exclusieve titel voor de Nintendo Switch. De Vikingen komen! Kun jij ze weerstaan?
 • Prison Architect: Nintendo Switch Edition van Double Eleven/Introversion Software: Dit met een BAFTA-award bekroonde gevangenisbouw- en managementspel is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Bouw een waterdichte omgeving voor je gevangen en verzorg ze goed om ze veilig en gezond te veranderen in productieve leden van de samenleving. Maar wees voorzichtig, want als je je gevangen slecht behandeld kun je rellen verwachten. Prison Architect: Nintendo Switch Edition is een premium-editie, inclusief twee populaire uitbreidingen: All Day And A Night en Psych Ward, en een nieuwe beveiligingsklasse – de crimineel gestoorde. De Escape Mode DLC, die de rollen omdraait en de speler in de schoenen plaatst van een gevangene die wil uitbreken, verschijnt later deze zomer in de Nintendo eShop.
 • The Gardens Between van The Voxel Agents: In dit surrealistische en originele avonturenpuzzelspel moet je twee beste vrienden door een reeks mysterieuze tuineilanden loodsen. De twist is dat je niet de personages bestuurt – in plaats daarvan bestuur je de tijd! Manipuleer oorzaak en gevolg om breinbrekende puzzels te kraken en te ontdekken hoe het droomachtige verhaal zich ontvouwt. The Gardens Between verschijnt op 20 september voor de Nintendo Switch. De game is nu als pre-order beschikbaar in de Nintendo eShop.
 • Windjammers en Windjammers 2 van DotemuWindjammers verschijnt op 23 oktober voor de Nintendo Switch en levert een perfecte mix van sport, vechtspellen en jaren 90-invloeden. Bovendien is er een gloednieuwe sequel op komst: Windjammers 2 verschijnt in 2019.
 • Monster Boy and the Cursed Kingdom van FDG Entertainment: Een legendarische serie keert terug met een groots nieuw avontuur! Monster Boy and the Cursed Kingdom vertaalt de beste elementen uit de klassieke Wonder Boy in Monster World-serie naar een fris, modern platformavontuur vol gedaanteveranderingen, memorabele muziek en prachtige handgetekende animaties. Laat je innerlijke monster altijd en overal los wanneer de game op 6 november voor Nintendo Switch wordt gelanceerd.
 • Moonlighter van 11bit studios en Digital Sun: In Moonlighter neem je de rol aan van een avontuurlijke winkelier die ervan droomt een held te worden. In deze actie-RPG met roguelite-elementen moet je zorgen dat je je zaakjes goed voor elkaar hebt – niet alleen met je zwaard, maar ook letterlijk, als manager van je eigen winkel. Deze game verschijnt komende herfst voor de Nintendo Switch.
 • Children of Morta van 11bit studios and Dead Mage: Hak en beuk je een weg door eindeloze hordes vijanden in deze verhaalgedreven roguelike, die je zowel in je eentje als samenwerkend met een tweede speler kunt spelen. Ervaar wat het betekent om deel te zijn van een familie helden die strijden voor hun eer en elkaar. Children of Morta komt begin 2019 naar de Nintendo Switch.
 • This War of Mine van 11bit studios: In de oorlog is niet iedereen een soldaat. In deze aangrijpende survival-game, geïnspireerd door werkelijke gebeurtenissen, bestuur je niet een stoere soldaat maar een groep burgers die probeert te overleven in een door oorlogsgeweld geteisterde stad. Vanaf november laat deze game je je besluitvorming en emotionele veerkracht testen op de Switch.
 • Streets of Rogue van tinyBuildStreets of Rogue is ‘s werelds enige RPG/roguelike/ action/stealth/shooter/brawler-megagame, en hij komt komende winter ijskoud naar de Nintendo Switch, compleet met 4-speler-coöpstand en exclusieve extra’s. Kies uit 20 zeer verschillende soorten personages en vecht, sluip en hack je een weg door willekeurig gevormde steden, die een vrijwel eindeloze herspeelwaarde garanderen.
 • Everspace: Stellar Edition van Rockfish Games: Schiet, bouw en verzamel je een weg naar de overwinning in deze razendsnelle space-shooter, die roguelike-elementen combineert met eersteklas graphics en een meeslepend, volledig ingesproken verhaal. Everspace: Stellar Edition bevat zowel het hoofdspel als de Encounters-uitbreiding, en knalt in december naar de Nintendo Switch.
 • Baba Is You van Hempuli: Dit even unieke als pittige puzzelspel laat je spelenderwijs de spelregels veranderen, wat leidt tot verrassende interacties. Baba Is You laat je in een verfrissende omgeving op nieuwe manieren nadenken en verschijnt dit najaar voor de Nintendo Switch.
 • Slay the Spire van Humble Bundle: Als je naar de top van de Spire wilt klimmen, moet je je kaarten slim kiezen en spelen! Deze mix van een deck-building kaartspel en een roguelike RPG is al een hit op pc, en komt begin 2019 naar de Nintendo Switch.
 • Night Call van Raw Fury: De klok tikt en de meter loopt! Night Call is een stijlvol, film noir-achtige onderzoeksgame die speelt in Parijs, waar je een balans moet vinden tussen je rollen als detective en taxichauffeur. Kun je genoeg geld verdienen om je rekeningen te betalen, terwijl je ondertussen het moordmysterie probeert op te lossen? Je kunt het begin 2019 ontdekken, want dan verschijnt Night Call voor de Nintendo Switch.
 • Terraria van 505 Games/Re-Logic: Graaf, vecht, verken en bouw! De wereld is wat jij ervan maakt in Terraria, een actierijke game die klassieke adventure-elementen combineert met sandbox-stijl vrijheid en creativiteit. Deze game komt in 2019 naar de Nintendo Switch.
Er is nog meer goed nieuws voor liefhebbers van indiegames. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om in winkels downloadcodes te kopen voor sommige indietitels op de Nintendo Switch. De codes komen in zowel deelnemende online-winkels als in Nederland bij Nedgame, Game Mania en Startselect beschikbaar en zijn gemakkelijk in te wisselen via de Nintendo eShop of Nintendo’s redemption website. Hieronder een overzicht van de eerste reeks indietitels die via downloadcodes in Nederland bij Nedgame, Game Mania en Startselect te koop is:
 • Celeste van Matt Makes Games
 • Darkest Dungeon van Red Hook Studios
 • Dead Cells van Motion Twin
 • FAST RMX van Shin’en Multimedia
 • Golf Story van Sidebar Games
 • Gorogoa van Annapurna Games
 • Hollow Knight van Team Cherry
 • Shovel Knight: Treasure Trove van Yacht Club Games
 • Stardew Valley van Chucklefish
 • Night in the Woods van Finji
De komende maanden zullen meer titels volgen.
Het is een geweldige tijd om als liefhebber van indiegames een Nintendo Switch te bezitten. Morphies Law, Bad North en Prison Architect zijn vanaf vandaag verkrijgbaar, en de komende maanden verschijnen nog veel meer games. Daarnaast is een selectie van reeds beschikbare games op het platform nu in winkels te koop als downloadcodes. En daar blijft het niet bij – verwacht binnenkort nog meer aankondigingen van indietitels die naar de Nintendo eShop komen!
image
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE