That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

Sekiro: Shadows Die Twice komt uit op 22 maart 2019

Activision kondigt de officiële release datum van de lang geanticipeerde nieuwe game van FromSoftware aan: Sekiro™: Shadows Die Twice, een third-person action-adventure game met RPG-elementen, wordt wereldwijd uitgebracht op 22 maart 2019. Om dit te vieren kunnen fans tijdens Gamescom 2018 in Keulen als eerste aan de slag met de game. Daarnaast is de Sekiro: Shadows Die Twice Collector’s Edition met diverse verzamelitems vanaf vandaag te pre-orderen in geselecteerde landen. Ook digitale pre-orders zijn vanaf vandaag te plaatsen in diverse landen.

Nieuwe gameplay informatie onthult dat de prostetische hulpmiddelen van de ‘one-armed wolf’ protagonist gereconstrueerd kunnen worden om nieuwe acties, zoals krachtige charge aanvallen, te ontgrendelen. Deze aanvallen breidt de opties voor de speler om vijanden te verslaan verder uit.

Op Gamescom 2018 kunnen fans de unieke en gevarieerde features van Sekiro: Shadows Die Twice voor het eerst ervaren, evenals het uitgebreide gevoel van spanning, waaronder:

  • Sword Combat: Tijdens de intense gevechten in Sekiro: Shadows Die Twice kunnen spelers gebruik maken van speciale Sword Arts als aanvulling op de normale aanvallen. Op deze wijze kan de defensie van de tegenstander worden beslecht, om vervolgens de genadeklap uit te delen.
  • Shinobi Prosthetic: Spelers kunnen schakelen tussen een verscheidenheid aan unieke Prosthetic Tools om de zwakte van gewaagde slechteriken te vinden.
  • Resurrection: Te gebruiken als mogelijkheid voor een tactische terugtrekking of om de tegenstander te misleiden vlak voor een tegenaanval – deze nieuwe aanvalsstrategie stelt spelers in staat om direct te herrijzen.

“We kunnen niet wachten tot de fanse eindelijk aan de slag kunnen met Sekiro: Shadows Die Twice,” zegt Steve Young, Chief Revenue Officer bij Activision. “Fans krijgen op Gamescom een voorproefje van de verschillende tools die beschikbaar zijn voor de prostethic shinobi arm en kunnen op 22 maart 2019 volledig in de zestiende-eeuwse wrede, duistere wereld van Sengoku, Japan duiken.”

De Sekiro: Shadows Die Twice Collector’s Edition is vanaf nu te pre-orderen en biedt fans de volgende collectibles:

  • Volledige game
  • 7” Shinobi Statue
  • SteelBook®
  • Collectible Artbook
  • Plattegrond
  • Digitale Soundtrack
  • Replica Game Coins

Voor fans zal de rauwe gameplay van ontwikkelaar FromSoftware Sekiro: Shadows Die Twice, waarin de gevechtsmechaniek de boventoon voert, herkenbaar aanvoelen. Sekiro: Shadows Die Twice, geregisseerd door Hidetaka Miyazaki, is een single-player game die spelers in de protagonistische rol van een genadeloze strijder plaatst en wiens missie het is om zijn meester, een jonge vorst, te redden en wraak te nemen op zijn aartsvijand.

Sekiro: Shadows Die Twice komt uit voor PlayStation®4, PlayStation®4 Pro; PC via Steam en de Xbox One reeks van Microsoft, inclusief de Xbox One X.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE