Home Gaming Lovecraft’s Untold Stories 2’s releasedatum uitgesteld

Lovecraft’s Untold Stories 2’s releasedatum uitgesteld

by Jos Vis

1C Entertainment en LLC Blini Games hebben vandaag aangekondigd dat de ouden hebben samengespannen om de volledige release van hun aankomende actie-RPG met rogue-achtige elementen, Lovecraft’s Untold Stories 2, uit te stellen tot een latere datum.

Oorspronkelijk gepland om later deze maand uit te brengen, hebben 1C en LLC Blini Games de releasedatum naar achteren geschoven na feedback van extra testrondes, om de gameplay-functies verder te polijsten, de balans te verbeteren en een echt waardige opvolger te creëren voor de vorige aflevering, die heeft kreeg een cult-klassieke status. Nu het ontwikkelingsteam zich inzet om ervoor te zorgen dat de game de meest plezierige, waanzin-inducerende ervaring biedt, wordt binnenkort de nieuwe releasedatum voor Lovecraft’s Untold Stories 2 aangekondigd.

Lovecraft’s Untold Stories 2 vervolgt het verhaal van de cultklassieker eerste game, maar deze keer zullen spelers de strijd tegen het onbekende voortzetten met nieuwe elementen zoals knutselen – met behulp van blauwdrukken en middelen om verbruiksartikelen en zelfs nieuwe apparatuur te maken. Herenig met oude bekenden en ontmoet nieuwe helden met maximaal 6 speelbare personages om uit te kiezen, verken nieuwe procedureel gegenereerde locaties, verdedig jezelf tegen tientallen verschillende vijanden en neem het op tegen epische eindbazen. Maar pas op… Lovecraft’s Untold Stories 2 is uitdagender dan ooit tevoren, en de stoere, nachtmerrieachtige wezens die zich tegen je verzetten zullen niet snel opgeven!

Lovecraft’s Untold Stories 2 wordt in 2022 gelanceerd op pc, Mac en Linux en zal beschikbaar zijn via Steam, GOG, Epic Games Store en andere digitale winkels voor 24,99 EUR, met een winkelkorting van 15% tijdens de eerste week van release.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: