Home Gaming Card Shark maakt op 2 juni alle beloftes waar en de nieuw aangekondigde Gunbrella is precies wat je denkt dat het is

Card Shark maakt op 2 juni alle beloftes waar en de nieuw aangekondigde Gunbrella is precies wat je denkt dat het is

by Jos Vis

Ace-in-the-hole ontwikkelaar Nerial (Reigns) en uitgever Devolver Digital (Devolver Bootleg) brengen hun 18de-eeuwse Europese verhaal over bedrog, Card Shark, op 2 juni naar pc en Nintendo Switch.

Ondertussen onthullen Doinksoft en de atijd goed voor een spetterende verrassing-uitgever Devolver Digital (Devolver Bootleg) het verbluffende Gunbrella. Dit is een noir-punk actie-avontuur dat zich afspeelt in een wereld die afhankelijk is van een snel afnemende natuurlijke hulpbron. Eigenlijk net zoals in het echte leven, maar dan wel weer met veel meer regenbestendige wapens. Gunbrella zal ergens in 2023 op pc en Nintendo Switch verschijnen.

Spelers stappen in de schoenen van een ruwe houthakker die gewapend met de mysterieuze Gunbrella op zoek is naar wraak. Wist je dat Gunbrella naast schieten ook dient als paraplu? Dat is wel zo handig want de zoektocht wordt zwaar tegengewerkt door geesten, gangsters, politie, sekteleden, en de gevolgen exploitatie door grote bedrijven.

Ga compleet los tijdens side-scrolling gevechten vol actie, terwijl je spannende nieuwe locaties verkent en bizarre personages ondervraagt. Gebruik de Gunbrella om te glijden, slingeren, sprinten en duiken. En vergeet niet om schroot en reserveonderdelen te verzamelen want die je kan inruilen voor verschillende soorten soorten munitie en upgrades. Onderzoek cult-ontvoeringen en bendes, en ontrafel de mysteries van geesten en wangedrochten die opduiken op plaatsen waar bloed vergoten is…

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: