Home Gaming Lost Records: Bloom and Rage is een nieuw avontuur ontwikkeld door DON’T NOD

Lost Records: Bloom and Rage is een nieuw avontuur ontwikkeld door DON’T NOD

by Pim, Sel

DON’T NOD houdt zich zeker bezig. De ontwikkelaar heeft onlangs Jusant uitgebracht en komt in februari met Banishers: Ghosts of New Eden. Daarnaast heeft het op The Game Awards ook een geheel nieuw spel onthuld, genaamd Lost Records: Bloom and Rage, een nieuw op verhaal gebaseerd avontuurlijk spel.

Ontwikkeld door DON’T NOD’s studio in Montreal en geleid door de creatieve geesten achter Life is Strange, wordt Lost Records: Bloom and Rage beschreven als het eerste spel in het Lost Records-universum, wat betekent dat de ontwikkelaar grote plannen heeft voor de IP.

Het verhaal zal zich richten op Swann, Nora, Autumn en Kat, die onafscheidelijke vrienden waren tijdens hun middelbare schooljaren. Na 27 jaar zonder contact te hebben gehad, worden ze herenigd onder minder dan ideale omstandigheden die hen dwingen “het lang begraven geheim onder ogen te zien dat hen deed beloven nooit meer te praten.”

“Het is een behoorlijk avontuur voor ons geweest sinds onze ongelooflijke ervaring met Life is Strange – verhuizen naar Canada, onze studio in Montreal opzetten en een fantastisch team samenstellen tijdens de wereldwijde uitdagingen waarmee we allemaal te maken hebben gehad,” zei uitvoerend producent Luc Baghadoust en creatief directeur Michel Koch. “Vandaag zijn we verheugd om eindelijk Lost Records: Bloom and Rage te onthullen. Dit nieuwe universum zit boordevol het magisch realisme dat we graag zien, en we kijken ernaar uit om meer te onthullen over Swann, Nora, Autumn, Kat en hun reis. We kunnen niet wachten om de gedachten van de community te horen.”

“In de afgelopen drie jaar hebben we een studio opgebouwd die de sterke waarden van DON’T NOD weerspiegelt en geweldige mensen verwelkomt, dus het is de perfecte smeltkroes om een gloednieuwe IP te ontwikkelen die doordrenkt zal zijn met wie we hier in Montreal zijn,” zei Frédérique Fourny-Jennings, managing director bij DON’T NOD Montréal. “Kunnen praten over Lost Records: Bloom and Rage is een onbeschrijflijk gevoel omdat het verder gaat dan het verhaal van onze personages. Het gaat ook over het team dat onze identiteit als studio en die van het spel heeft gesneden, evenals degenen die nog komen!”

Lost Records: Bloom and Rage wordt ergens in 2024 uitgebracht voor PS5, Xbox Series X/S en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x