Home Gaming EA SPORTS FC is het officiële platform voor de UEFA eEURO

EA SPORTS FC is het officiële platform voor de UEFA eEURO

by Pim, Sel

EA SPORTS FC wordt het officiële platform voor het UEFA eEURO-toernooi, een esports-competitie met de beste spelers van EA SPORTS FC uit Europa, die UEFA Nationale Teams vertegenwoordigen.

De eEURO is een jaarlijkse internationale esports-competitie waarin spelers worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Europees kampioenschap voetbal esports voor nationale teams.

Met meer dan 50 bevestigde UEFA Nationale Teams die al hebben toegezegd deel te nemen, staat het UEFA eEURO 2024-toernooi gepland om van start te gaan met online kwalificatierondes in maart 2024, gevolgd door de live kampioenschapsfinales in juli 2024.

Voorafgaand aan de kwalificatierondes van eEURO zullen nationale teams een esportsspeler selecteren om hen gedurende de competitie te vertegenwoordigen. Elk land zal zijn eigen selectiemechanisme bepalen, waarbij velen toernooien organiseren om spelers te selecteren en EA SPORTS FC 24-spelers de kans te geven om namens hun land te strijden.

Voor geselecteerde landen zullen de wedstrijddagen van de nationale teamspelerselectietoernooien op specifieke data in januari 2024 plaatsvinden om hun esportsspeler te bepalen. Registratie voor de nationale teamspelerselectietoernooien is nu live beschikbaar, samen met de volledige lijst van bevestigde deelnemende landen.

EA SPORTS FC 24 is nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Download EA SPORTS Mobile in de App Store en Google Play Store om toegang te krijgen tot het Wereldspel in je zak.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x