Home Gaming Final Fantasy 16, Final Fantasy 7 Rebirth PS5 exclusiviteit opnieuw bevestigd

Final Fantasy 16, Final Fantasy 7 Rebirth PS5 exclusiviteit opnieuw bevestigd

by Mark van Truijen

Tijdens de waanzin van aankondigingen bij The Game Awards 2023, heeft Square Enix bevestigd wanneer de PS5-exclusiviteitsperiodes voor Final Fantasy 16 en Final Fantasy 7 Rebirth zullen eindigen. Zoals gespot door @IdleSloth84_, merkte de trailer voor de aankomende DLC van Final Fantasy 16, Echoes of the Fallen en The Rising Tide, op dat het basisspel niet beschikbaar is op andere formaten tot 31 december 2023.

Het blijft de zes maanden exclusiviteitsperiode volgen die voor de lancering werd aangeprezen. Ondertussen onthult de themaliedtrailer van Final Fantasy 7 Rebirth dat het niet beschikbaar is op andere formaten tot 29 mei 2024. Aangezien het op 29 februari wordt gelanceerd, is de exclusiviteitsperiode van drie maanden die in september werd aangekondigd nog steeds geldig.

Let op, dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat beide titels naar Xbox Series X/S zullen komen, maar het zou kunnen aangeven wanneer hun pc-versies zullen worden gelanceerd. Final Fantasy 16-producent Naoki Yoshida heeft al bevestigd dat er een pc-versie in de maak is, hoewel hij geen releasedatum gaf.

Square Enix heeft geen pc-poort aangekondigd voor Final Fantasy 7 Rebirth, maar het lijkt onvermijdelijk, gezien Final Fantasy 7 Remake en Intergrade. Zoals altijd, blijf op de hoogte voor meer details in het komende jaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x