Home Gaming Lords and Villeins is een ‘Medieval Pixel-Art Colony-Simulator’ en komt deze maand naar Early Acces

Lords and Villeins is een ‘Medieval Pixel-Art Colony-Simulator’ en komt deze maand naar Early Acces

by Jos Vis

Lords and Villeins, een middeleeuwse koloniesimulator voor pixelart, wordt op 30 september in Early Access gelanceerd via Steam, GOG, Epic Games Store en andere digitale winkels. De Early Access-prijs is vastgesteld op € 19,99 met een lanceringskorting van 15% die tijdens de eerste week beschikbaar zal zijn.

YouTube video


Lords & Villeins is een luchtige stadsbouwstrategiesimulatie van de middeleeuwse samenleving waar je dynastieën van families laat groeien en ze ziet evolueren en samenwerken terwijl je hun huizen, boerderijen en werkplaatsen bouwt. Wijs ze verschillende taken, heffingen en belastingen toe, breid de productieketen uit, train een leger voor de koning en maak een uniek verhaal over je nederzetting terwijl je de fantasie van een middeleeuwse heer aangaat.

De Early Access-versie van Lords and Villeins bevat het merendeel van de kernmechanica, een aantal boerenzones en beroepen om productieketens van meer dan 90 hulpbronnen te ontwikkelen, variërend van voedsel en grondstoffen tot bouwmaterialen en uitrusting, 4 gedomesticeerde dieren om te temmen en te nemen zorg voor, karaktercreatie voor de heersende familie en hoogontwikkelde AI die hele families van middeleeuwse boeren kan simuleren.

Belangrijkste kenmerken:

  • 70+ objecten tot je beschikking om je nederzetting te bouwen, in te richten en te verbeteren
  • Bijna 20 verschillende zones en beroepen die door de dorpelingen kunnen worden uitgevoerd zodat de speler het kan beheren
  • 90+ middelen voor gebruik in een volledig functionele productieketen
  • Uniek gezinsbeheerperspectief waarbij de speler onderhandelt met groepen dorpelingen via het hoofd van hun gezin
  • Volledig gesimuleerde procedureel gegenereerde omgeving met een complexe AI die relaties kan creëren en karaktereigenschappen kan ontwikkelen
  • Verschillende gedomesticeerde dieren die je dorpelingen kunnen temmen, voeren en verzorgen.
  • Een meeslepende wereld waarin je deel uitmaakt van het grotere geheel. Verzamel belastingen van je dorpelingen om reserves veilig te stellen, het evenwicht te bewaren en je plichten te doen om de koninklijke belasting te betalen die op je land wordt geheven.
  • Visueel verschillende seizoenen met soundtrack ontworpen rond seizoensthema’s, in toekomstige updates ook uitgebreid met simulaties van weersomstandigheden, temperaturen en bodemkwaliteit.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x