Home GamingAndroid Knight’s Edge uitgebracht door Lightfox Games

Knight’s Edge uitgebracht door Lightfox Games

by Jos Vis

Lightfox Games heeft hun eerste game, Knight’s Edge, wereldwijd uitgebracht met lovende kritieken en platform met op Apple, Google en Samsung. Op de hielen van hun wereldwijde release, is Lightfox Games verheugd om hun samenwerking met Tribe Gaming aan te kondigen, waardoor een evenement voor collega-gamers wordt geboden, in tegenstelling tot alles wat de markt eerder heeft gezien.

YouTube video


Voor het eerst zal een topteam voor mobiele gaming-makers op maat gemaakte spelmodi en scoreborden hebben voor een tijdelijk in-game-evenement, waardoor mobiel gamen naar het volgende niveau van betrokkenheid van influencers wordt gebracht.

Van 16 tot en met 29 september worden spelers uitgenodigd om samen met Tribe-makers Pat, OJ, Nat, Molt, BenTimm, Lex en Kairos het “Stolen Axes”-evenement in Knight’s Edge te spelen! In “Stolen Axes” zijn de kenmerkende bijlen van de stam gestolen door monsters in hun zoektocht om de macht van de stam te stelen. Om deze kracht terug te krijgen, moet elke stammenmaker een kerkerniveau spelen dat uniek is ontworpen met hen in gedachten, en uiteindelijk vechten tegen de eindbaas. Het beste van alles is dat spelers worden uitgenodigd om mee te doen!

Spelers kunnen zich aanmelden voor “Stolen Axes” om de kerkers van elke Tribe-makers te spelen. Na het voltooien van alle 8 niveaus, verdienen spelers een unieke cosmetica, met de bijlen en het merk van de stam. Elke unieke kerker heeft zijn eigen scorebord waar spelers kunnen proberen de voltooiingstijd van hun favoriete maker te verslaan. Bovendien kunnen spelers promocodes van de maker invoeren voor in-game-beloningen. Verzamel alle promocodes van de makers om een ​​in-game Tribe-emote te verdienen. Zowel de Tribe-skin als de emote zijn exclusief verkrijgbaar tijdens het Tribe-evenement.

Jordan Arnold, Lightfox Game’s Head of Product, zei: “We zijn verheugd om samen te werken met Tribe Gaming om deze unieke in-game-ervaring te creëren, waardoor spelers op een nieuw niveau in contact kunnen komen met hun favoriete makers, naast het bekijken en becommentariëren van hun inhoud.” Om de merksmaak van elke Tribe-makers naar Knight’s Edge te brengen, merkte game-ontwerper Jon Peters op dat hij en het Lightfox Gaming-team “met de makers samenwerkten om met opwindende ideeën te komen en toen moesten we uitzoeken hoe we die fantasieën die ze creëerden konden waarmaken. .” Het resultaat was een leuk evenement waar zowel het Lightfox Games- als het Tribe Gaming-publiek zeker van zal genieten!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x