Home Gaming Scavengers’ nieuwe seizoen Winter’s Fury introduceert de eerste nieuwe speelbare Explorer, een nieuwe baas en meer

Scavengers’ nieuwe seizoen Winter’s Fury introduceert de eerste nieuwe speelbare Explorer, een nieuwe baas en meer

by Jos Vis

Midwinter Entertainment is verheugd om vandaag aan te kondigen dat Winter’s Fury, het volgende seizoen van hun strategische PvEvP survival shooter Scavengers, nu beschikbaar is in de Item Shop.

Spelers die de ijskoude woestenij trotseren, kunnen nu in de actie springen met een gloednieuwe Explorer, een felle nieuwe baas uitdagen, experimenteren met meer wapens en speciale beloningen verdienen wanneer Winter’s Fury vandaag van start gaat.

Winter’s Fury is nu beschikbaar en introduceert de volgende functies:

  • Nieuwe ontdekkingsreiziger: een ontwrichtende kracht van de natuur over het bevroren slagveld, Rin’s Smoke Screen creëert een duizelingwekkende magenta wolk, die het zicht van de vijand verduistert en hun uithoudingsvermogen uitput, waardoor ze rivalen kan verslaan met haar dodelijke SHIN-48-geweer. Rin is nu beschikbaar voor 1.150 Chips.
  • Eerste grote gevechtspas: een geheel nieuwe gevechtspas voor aaseters. Het Winter’s Fury-seizoen bevat 90 samengestelde items die ontdekkingsreizigers gedurende het seizoen kunnen ontgrendelen. De Winter’s Fury-gevechtspas is nu beschikbaar voor 1.150 fiches.
  • Gameplay-updates: Intrepid Explorers kunnen grip krijgen op een hele reeks nieuwe gameplay-functies die gedurende het seizoen zijn geïntroduceerd. Deze omvatten de Bait Bomb: een afstandsprojectiel dat Scourge oproept om nabijgelegen spelers aan te vallen; en de R.A.S.P. Raketten: een evacuatieapparaat dat ontdekkingsreizigers kunnen oproepen om halverwege de wedstrijd van de planeet te komen met hun datapunten intact.
  • Nieuwe Boss Encounter: Dual-shields, zware bepantsering en een norse instelling, Bulwark biedt een almachtige uitdaging voor Explorers die het op willen nemen tegen de woeste Outlander.

In Winter’s Fury kunnen spelers het bevel voeren over een krachtige nieuwe overlevende van de bevroren apocalyps: Rin – de eerste speelbare Explorer die is toegevoegd aan Scavengers na de lancering van de game in Early Access voor pc. Met een griezelige aanleg voor chemie (met name chemicaliën die exploderen), vangt Rin haar vijanden op in een verstikkende mist van oogverblindende magenta rook, desoriënterend en slopend haar doelen net lang genoeg om ze af te pakken. Wanneer Rin op vijanden wordt gericht, verduistert Rins gelikte Smoke Screen-vaardigheid het zicht, vertraagt ​​de beweging en vermindert het uithoudingsvermogen in de loop van de tijd. Rin wordt ingesproken door actrice en zangeres Jennifer Sun Bell, bekend van haar rollen in NCIS, American Pie en meer.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: