That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Android, Gaming, iOS, PC, PS Vita, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Life is Strange Before the Storm – Episode 2 nu verkrijgbaar

Vandaag verschijnt Life is Strange: Before the Storm Episode 2 – Brave New World voor Xbox One, PlayStation 4 en PC (Steam). Bezitters van een PlayStation Pro kunnen de game nu ook in 4K ervaren!

“Terwijl pc-bezitters de game al sinds de release van Episode 1 in een resolutie van 4K kunnen ervaren, kunnen we met plezier melden dat PlayStation Pro-bezitters nu ook alle afleveringen in 4K kunnen spelen door te kiezen voor de ‘hoge resolutie’-stand,” aldus Jeff Litchford, directeur van Deck Nine Games. “Naast ondersteuning van de PS4 Pro, kunnen Xbox One X-bezitters later dit jaar ook 4K-ondersteuning verwachten.”

Episode 2: Brave New World introduceert nieuwe personages en omgevingen, naast terugkerende elementen uit de eerste game.  Terwijl het gezinsleven van Chloe en Rachel verder afbrokkelt, bloeit hun vriendschap op en bespreken de twee meiden hoe ze samen kunnen weglopen van huis. Maar voordat ze kunnen vertrekken, raakt Chloe betrokken bij een boodschap voor Frank Bowers die haar in een gevaarlijke situatie plaatst en een duisterder kant van Arcadia Bay blootlegt…
De trailer is beschikbaar en mag onmiddellijk gepubliceerd worden, hij is hier te bekijken.

LIFE IS STRANGE: BEFORE THE STORM vindt plaats in Arcadia Bay, drie jaar voor de gebeurtenissen in de eerste game in de serie. Spelers nemen de rol aan van Chloe Price, een 16-jarige rebel die een onwaarschijnlijke vriendschap sluit met Rachel Amber, een prachtige en populaire meid die in de wieg is gelegd voor succes. Wanneer Rachels wereld instort door een familiegeheim, kan ze gelukkig bij haar nieuwe vriendin terecht voor steun. Beide meiden geven elkaar de kracht om hun demonen te overwinnen.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE