That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: 3DS, Gaming, Nintendo Switch, Wii U

Bereid je voor op de strijd in Kirby Battle Royale

Daag je vrienden uit en laat de strijd beginnen! Het is tijd om uit te vinden wie de sterkste Kirby is als Kirby Battle Royale op 3 november verschijnt in Europa, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen. Vandaag verschijnt een gratis demoversie* in de Nintendo eShop die spelers alvast drie van de tien verschillende gevechtsstanden in de game laat proberen. Wanneer spelers later de opgeslagen gegevens van de demo overzetten naar de volledige game, krijgen ze toegang tot de mysterieuze Meta Knight als speelbaar personage.
Kirby Battle Royale is een razendsnelle 3D-game waarin de speler als Kirby de strijd aanbindt met andere Kirby’s. Er zijn 10 verschillende gevechtsstanden en 13 kopieervaardigheden vrij te spelen, en deze zijn allemaal te gebruiken in zowel de online multiplayer** en lokale multiplayer, als de verhaalstand voor een enkele speler. De game ondersteunt ook Download Play***, zodat vier spelers tegen elkaar kunnen knokken met slechts één exemplaar van het spel. Elk van de tien gevarieerde gevechtsstanden zijn gemaakt voor vier strijders, zowel twee-tegen-twee als iedere Kirby voor zichzelf. Hieronder enkele voorbeelden van het soort gevechten wat spelers kunnen verwachten:
  • Gevechtsarena: In deze hectische gevechten voor vier spelers gaat het er stevig aan toe. Storm op de andere spelers af om ze in mootjes te hakken! Verander je kopieervaardigheden om ze op het verkeerde been te zetten, zodat ze al murw zijn gebeukt voordat ze weten wat ze raakte.
  • Appelgrabbel: Een even chaotische als tactische twee-versus-twee-stand. Elk team moeten racen om appels uit nabije bomen te plukken en door een luik te laten vallen voor punten. Je kunt ze hoog opstapelen om een heleboel punten in een keer te verdienen, maar het wordt uiteraard geen vredig verzamelverzetje – je kunt ook de rol van jager aannemen en tegenstanders aanvallen om hun appels te stelen. Wees op je hoede, want dat soort streken kun je ook van je tegenstanders verwachten – en het gaat pas echt hard tegen hard als een kostbare gouden appel op het slagveld verschijnt.
  • Strijdtoneel: In deze stand weet je nooit wat je te wachten staat, want elke ronde verschijnt een andere uitdaging, zoals het aanvallen van een bepaalde speler, ontwijken van een meteorenregen, of razendsnel oplossen van een rekensom. Reken maar dat je tegenstanders je daarbij van de wijs willen brengen, dus zijn snel denkwerk en nog snellere reflexen vereist om op dit strijdtoneel te winnen!
De prestaties van spelers, zoals het vorderen door de klasses van de verhaalstand, worden beloond met gevechtsmunten. Deze kunnen spelers besteden aan een breed aanbod in-game verzamelvoorwerpen, inclusief hoofddeksels die Kirby kan dragen. De game is ook compatibel met amiibo**** uit de Kirby-serie, deze voegen extra voorwerpen toe aan je verzameling. Als je bijvoorbeeld een Kirby-amiibo-figuurtje gebruikt, ontvang je de ultrazwaardhelm. Wanneer de game is verschenen, kunnen spelers experimenteren met de andere amiibo uit de Kirby-serie om te zien wat ze ermee vrijspelen.
Als voorproefje op de komende actie is vanaf vanmiddag een gratis demoversie* van Kirby Battle Royale verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Spelers kunnen meteen in de knokfestijnen Gevechtsarena en Appelgrabbel duiken, terwijl Strijdtoneel ook vrijgespeeld kan worden. Iedereen die heeft genoten van de multiplayergevechten in Team Kirby Clash Deluxe moet de demo van Kirby Battle Royale zeker eens proberen. Spelers die later de volledige game aanschaffen, kunnen hun opgeslagen gegevens overzetten om Meta Knight te ontvangen als speelbaar personage. Normaal gesproken is deze alleen vrij te spelen door de hoogste klasse te bereiken in de verhaalstand.
Ben jij opgewassen tegen de uitdaging van King Dedede? Kun jij overleven in een wereld waarin maar één Kirby de sterkste kan zijn? Betreed de arena en laat zien wat je waard bent als Kirby Battle Royale op 3 november wordt uitgebracht voor de Nintendo 3DS-systemen, als verpakte versie in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop.
 

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE