Home Gaming LET’S SING 2025 VERSCHIJNT LATER DIT JAAR

LET’S SING 2025 VERSCHIJNT LATER DIT JAAR

by Marc Beers

Let’s Sing 2025, het nieuwste deel in de langlopende en bekroonde karaokeserie, komt later dit jaar naar Nintendo Switch™, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One en Xbox Series X|S.

In het dertiende jaar van de serie, brengt het nieuwste deel weer een verzameling aanstekelijke karaokeklassiekers uit de hitlijsten, naar spelers van over de hele wereld. Grijp je microfoon, warm je stembanden op en maak je klaar om later dit jaar je stem te laten gelden!

Voxler

Voxler is een Franse ontwikkelaar van muziekgames. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en het team richt zijn energie op het ontwikkelen van geweldige games op basis van geavanceerde technologie. Voxler ontwikkelt of heeft verschillende games ontwikkeld op alle platforms (Switch™, PlayStation®4, PlayStation®5 en Xbox One®) en op iOS, Android en pc. De belangrijkste doelstelling van het team is om spelers onvergetelijke momenten te bezorgen in games van hoge kwaliteit. De studio werkt samen met toonaangevende wereldwijde uitgevers en investeert voortdurend om het volledige potentieel van elk platform te benutten. Voxler is een PLAION-bedrijf.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x