Home GamingAndroid Land of the Morning Light Komt op 26 september naar Black Desert Mobile en meer

Land of the Morning Light Komt op 26 september naar Black Desert Mobile en meer

by Jos Vis

De Koreaanse ontwikkelaar en uitgever Pearl Abyss heeft vandaag grote updates onthuld voor zowel Black Desert Mobile als Black Desert Online. Op mobiel verschijnt de veelgeprezen uitbreiding Land of the Morning Light van Black Desert op dinsdag 26 september, die samenvalt met het begin van een nieuw seizoen en de opwindende toevoeging van Woosa Awakening. Op pc kunnen Black Desert Online-spelers nu lid worden van de nieuw ontworpen seizoensserver, waardoor avonturiers in hun eigen tempo een niveau omhoog kunnen gaan zonder seizoensdeadline.

BLACK DESERT MOBILE

Black Desert’s grootste uitbreiding, aangepast voor mobiel: Land of the Morning Light biedt originele nieuwe gameplay, culturele verhaallijnen en krachtige uitrusting voor Black Desert Mobile-spelers en transporteert ze naar een mythisch nieuw continent vol authentieke bezienswaardigheden, op folklore geïnspireerde bazen en personages geïnspireerd door de Koreaanse Joseon-dynastie.

Angstaanjagende bazen om te veroveren: Spelers van alle niveaus kunnen tegen vier mythische bazen vechten, waaronder de dodelijke Gouden Varkenskoning; de negenstaartvos, Gumiho; het blauwhuidige monster Songakshi; en de Mudang-verschijning, Bari; en aangepaste moeilijkheidsgraden. Ervaren spelers kunnen zichzelf uitdagen in de “Black Shrine”-modus, waarbij ze tegen elke baas vechten op een nieuwe moeilijkheidsgraad (of Calamity Level).

  • Dynamische nieuwe uitrusting: door bazen te verslaan in de Black Shrine Boss Rush kunnen avonturiers de “Flame of Hongik” verkrijgen en een verscheidenheid aan krachtige Dawnveil-uitrusting maken. De Vlam van Hongik kan met een bepaalde kans worden verkregen en worden verzameld om te vervaardigen met behulp van Vlam van Hongik’s Sintels.
  • Quests geïnspireerd door Koreaanse folklore: spelers volgen een meeslepende verhaallijn die zich ontvouwt als een roman, waarbij ze Koreaanse fabels ontdekken en personages uit populaire Koreaanse volksverhalen ontmoeten, waaronder Songakshi, de wraakzuchtige meisjesgeest, en Bari, de Mudang Wraith.
    Verbluffende landschappen uit Korea: Pearl Abyss bestudeerde 15 locaties uit de echte wereld om historische monumenten in de game opnieuw te creëren. Bezoek een Koreaans volksdorp geïnspireerd op dorpen uit de Joseon-periode of Nampo Gate, geïnspireerd op het fort Sangdang Sanseong.
  • Neem een ​​krachtig nieuw personage aan: met de kracht van deze onderwereld roept Woosa Awakening, ook bekend als Choryeong, de zielen van de overledene op met behulp van het kalligrafiepenseel om vijanden aan te vallen en hanteert hij bloemen des doods om vijanden strategisch te blokkeren. Deze krachtige ‘Do’-vechter kan verschillende lange- en korteafstandsaanvallen uitvoeren, afhankelijk van de afstand tussen haar en de vijand, of bloemen oproepen om ze meedogenloos te volgen en explosieve schade aan te richten, waardoor vijanden in een staat van verwarring raken.

BLACK DESERT ONLINE

Een vernieuwde seizoensserverervaring: de getransformeerde seizoensserver verwijdert de einddatum van het seizoen, waardoor spelers de kans krijgen om te kiezen wanneer ze beginnen met nivelleren en hun karakter laten evolueren. Seizoensservers bieden seizoensexclusieve uitrusting, versnelde ervaring en unieke inhoud en beloningen via seizoenspasuitdagingen, speurtochten en andere activiteiten, waardoor ze een perfect startpunt zijn voor spelers die nieuw zijn bij Black Desert Online.

Niveau twee karakters tegelijk: het nieuwe “Character Tag”-systeem stelt spelers in staat om twee karakters samen een niveau hoger te brengen, waardoor spelers een manier creëren om gemakkelijk de kracht van meerdere karakters tegelijkertijd te laten groeien. Tag eenvoudigweg een inactief personage aan een actief personage, zodat hij/zij dezelfde hoeveelheid ervaring krijgt die hij tijdens het spelen heeft verdiend.

Twee aanvullende seizoenspersonagetickets: Om het nieuwe seizoen te verwelkomen, ontvangen avonturiers twee seizoenspersonagetickets om hun reis een vliegende start te geven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d