Home Gaming Lanceringsdatum Punk Wars bevestigd, gratis proloog nu beschikbaar

Lanceringsdatum Punk Wars bevestigd, gratis proloog nu beschikbaar

by Jos Vis

Strategy Forge en de uitgever Jujubee zijn verheugd om aan te kondigen dat het 4X turn-based strategiespel Punk Wars op 11 november 2021 op pc wordt gelanceerd. Maar voordat dit gebeurt, kun je Punk Wars proberen dankzij een gratis proloog die nu beschikbaar is via Steam! Ter herinnering: Punk Wars is een unieke singleplayer, gevechtszware variant op een klassieke turn-based 4X-strategie waarin stoom, staal, atoom en diesel-punk botsen om hun technologie en filosofie te verspreiden.

Punk Wars: Prologue geeft je een voorproefje van de volledige versie van het spel. Word de machtige leider van de Steampunk-factie en versla de Dieselpunk-corporatie voordat je geen beurten meer hebt! Verken de ruïnes van een vervlogen beschaving, waar hulpbronnen schaars zijn en de gevaren veel te vaak voorkomen. Ontwikkel uw infrastructuur en technologie die uw overwinning veiligstellen. Creëer een winnende strategie en een speelstijl voor je factie, gebruikmakend van zijn eigen onderscheidende vaardigheden en eenheden.

Over het spel:
Punk Wars vertelt het verhaal van vier nieuwe krachten die oprijzen uit de as van een wereldwijde catastrofe en vechten voor overheersing van de ruïnes van een eens zo magnifieke megastad. Word de machtige leider van de messiaanse steampunk, tere dieselpunk, militaristische steelpunk of technocratische atompunk, waarbij elke factie de sleutel heeft tot een andere tak van industriële wetenschap, met een andere reeks unieke vaardigheden. Verken de ruïnes van een vervlogen beschaving, waar hulpbronnen schaars zijn en de gevaren veel te vaak voorkomen. Ontwikkel uw infrastructuur en technologie die uw overwinning veiligstellen. Creëer een winnende strategie en een speelstijl voor elke factie, gebruikmakend van hun onderscheidende vaardigheden en eenheden. Word de messias van de nieuwe tijd en leid de mensheid naar het tijdperk van voorspoed en geluk… zoals jij het ziet.

In Punk Wars zul je:

  • Bestuur een van de vier machtige bedrijven – Steampunk, Dieselpunk, Atompunk of Steelpunk – en gebruik zijn unieke vaardigheden om het naar de overwinning te leiden. – Ontdek de mysteries van een verwoeste, post-apocalyptische megastad.
  • Verhoog je eenheden en ga gevechten aan die je tactische gevoel op de proef stellen. – Breid uw wetenschappelijke, industriële en militaire infrastructuur uit en creëer geavanceerde toeleveringsketens.
  • Zoek, verzamel en gebruik de schaarse middelen verstandig.
  • Verenig de mensheid en leid haar naar het nieuwe tijdperk van vrede en welvaart!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: