Home Gaming Schrijf geschiedenis in Dynasty Warriors 9 Empires

Schrijf geschiedenis in Dynasty Warriors 9 Empires

by Jos Vis

Vandaag hebben KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Omega Force de laatste details onthuld over hun aankomende tactische actiethriller, DYNASTY WARRIORS 9 Empires, inclusief de eerste details over de mogelijkheid om geschiedenis te herschrijven door middel van scenario’s. DYNASTY WARRIORS 9 Empires is momenteel in ontwikkeling en zal op 15 februari 2022 in heel Europa verschijnen voor de Nintendo Switch, Xbox Series X|S en Xbox One-consoles, Windows-pc via Steam, PlayStation 4 en digitaal op PlayStation 5. De game wordt ook beschikbaar gemaakt voor Google Stadia en de releasedatum wordt in de nabije toekomst bekendgemaakt.

DYNASTY WARRIORS 9 Empires voegt tactische en strategische oorlogselementen toe aan de 1 vs. 1.000 actie van KOEI TECMO’s gerespecteerde DYNASTY WARRIORS-serie, waardoor gamers het slagveld kunnen betreden en succes kunnen boeken met niet alleen het zwaard, maar ook via een robuust politiek systeem in hun pogingen om het oude China veroveren. De game bevat scenario’s die gamers naar verschillende periodes vervoeren, waardoor ze historische momenten zoals de Yellow Turban Rebellion en de Battle of Chibi kunnen spelen. Maar alleen omdat je door historische periodes speelt, wil nog niet zeggen dat je de geschiedenis moet volgen om succesvol te zijn. Herschrijf je eigen geschiedenis van de Drie Koninkrijken op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen, zoals het verenigen van China met alle officieren van Wu die nog in leven zijn, of door je favoriete officieren samen te brengen in één commando, of zelfs door een opstand aan te wakkeren om de controle over de kaart!

Afhankelijk van de speelstijl worden gamers beloond met een van de zes titels op basis van reputatie. Na het ontvangen van je titel, zal de affiniteit tussen jou en de andere officieren veranderen, en er zullen zelfs speciale evenementen zijn om de echt goede en echt slechte onder ons te laten zien. Naarmate gebeurtenisscènes zich afspelen, kun je ook getuige zijn van intens menselijk drama. Door je relaties met je favoriete officieren te verdiepen, kun je niet alleen met ze trouwen, maar kun je ook een kind krijgen dat de mogelijkheid heeft om op te groeien en officier te worden, waardoor gamers de Conquest-modus opnieuw kunnen spelen, alleen dit tijd, spelend als de nieuwe officier die ze al hebben zien opgroeien in hun spel.

Daarnaast heeft KOEI TECMO Europe aangekondigd dat DYNASTY WARRIORS 9 Empires een aanstaande demo zal ontvangen voordat de game wordt gelanceerd, begin 2022. In de demo kunnen gamers de nieuwe geëvolueerde kasteelbelegeringen ervaren, inclusief zowel invasieve gevechten als verdediging. Fans kunnen ook de volledige versie van de bewerkingsmodus van de game uitproberen, waardoor de volledige creatie- en bewerkingsmogelijkheden van nieuwe officieren tot in detail kunnen worden uitgevoerd voordat ze worden uitgebracht. De gegevens van de bewerkingsofficier kunnen vervolgens worden overgedragen van de demoversie naar de volledige game, zolang je hetzelfde platform speelt op zowel de demo als het uiteindelijke product.

KOEI TECMO Europe heeft eerder aangekondigd dat fans van de DYNASTY WARRIORS-serie een speciale DYNASTY WARRIORS 9 Empires 20th Anniversary BOX-versie van de game kunnen bemachtigen, exclusief verkrijgbaar via de KOEI TECMO Europe Online Store. Deze onmisbare jubileumdoos bevat een artbook voor het 20-jarig jubileum, een pakket van 94 personagekaarten met een displaystandaard, de soundtrack van de game en een exemplaar van DYNASTY WARRIORS 9 Empires, allemaal verpakt in een verzamelbox met Dynasty Warriors-thema. Voor meer informatie over deze speciale editie en toekomstige aanbiedingen, moet u zich aanmelden voor de mailinglijst van de KOEI TECMO Europe Online Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x