Home Gaming KingsIsle kondigt in-game Pride Month-activiteiten aan

KingsIsle kondigt in-game Pride Month-activiteiten aan

by Jos Vis

KingsIsle Entertainment heeft de traditie om samen met de gemeenschap deel te nemen aan wereldwijde evenementen en Pride is een van hun favorieten om te vieren. KingsIsle werkt dit jaar samen met OutRight International, een liefdadigheidsorganisatie zonder winstoogmerk, om lokale Austin-gemeenschappen te ondersteunen. Om onze fondsenwervingsresultaten te maximaliseren, nodigt KingsIsle iedereen uit om later deze maand deel te nemen aan hun speciale Pride Charity Livestream-show op Twitch. De show zal een speciale gast van Outright International bevatten en tal van in-game activiteiten en weggeefacties met Pride-thema.

Om al onze spelers te ondersteunen, worden in de volgende Noord-Amerikaanse update deze zomer opties voor naam- en geslachtsverandering geïntroduceerd. Het KingsIsle-team haalt alle in-game bling bling tevoorschijn om dit te vieren, met de introductie van een speciale Rainbow Piggle Plushie, Pride-huisdieren, de terugkeer van de klassieke zippy Rainbow Roller Mount en KingsIsle’s Zazzle-winkel brengt Pride Merch terug. Er zullen de hele maand door speciale evenementen worden georganiseerd door KingsIsle en de getalenteerde contentmakers van de community.

“We hebben zo’n verbazingwekkende diversiteit aan mensen, zowel in ons team als in de gemeenschap”, zegt Mathew Anderson, Lead Community Manager. “Van fansite-leiders en livestreamers tot informele spelers die met ons rondhangen in gemeenschappelijke spelruimtes, iedereen vindt een manier om Pride te steunen. Het aanbieden van opties voor naam- en geslachtsverandering is gewoon een andere manier om onze steun te betuigen.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d