Home Gaming The 7th Guest keert terug in geavanceerde VR

The 7th Guest keert terug in geavanceerde VR

by Jos Vis

Vandaag hebben uitgever Vertigo Games en mede-ontwikkelaars Vertigo Studios Rotterdam en Exkee tijdens de Meta Showcase hun spannende nieuwe project onthuld: The 7th Guest VR. Deze virtual reality-versie van het interactieve mysteriepuzzelavontuur, dat een revolutie teweegbracht in pc-gaming, komt later dit jaar naar Meta Quest 2, Quest 3 en pc VR.

Zoals Bill Gates het scherp verwoordde, markeerde The 7th Guest “de nieuwe standaard in interactief entertainment” toen de originele game halverwege de jaren 90 werd gelanceerd. The 7th Guest, ontwikkeld door Trilobyte en Virgin Interactive Entertainment, was een pionier in het benutten van cd-rom-technologie. De game trok wereldwijd miljoenen fans vanwege de indrukwekkende vooraf gerenderde 3D-graphics, het volwassen verhaal en het gebruik van live-action videoclips om de verhalen te verbeteren.

Nu keert het geliefde duistere mysterie terug, volledig opnieuw bedacht voor VR-gameplay en met extra verbeteringen om de definitieve manier te creëren om The 7th Guest te ervaren.

“Ik kan me nog herinneren dat ik betoverd was toen ik het origineel speelde. Het voelde allemaal zo echt voor me. En zo mysterieus! Het is een droom die uitkomt om die iconische game naar VR te brengen en ik kan niet wachten om het resultaat te delen met iedereen”, zegt Game Director Paul van der Meer.

Door middel van innovatieve VR-gameplay en de interpolatie van live-actie, volumetrische verhalen, nodigt The 7th Guest VR spelers uit in een grandioos landhuis vol cryptische geheimen en uitdagende puzzels, terwijl ze proberen het mysterie rond de sinistere eigenaar van het landgoed, de speelgoedmaker Henry Stauf, te ontrafelen. .

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: