Home Gaming Kingmakers: Tijdreizen en Oorlog

Kingmakers: Tijdreizen en Oorlog

by Sven

Goed nieuws voor alle strategie- en actieliefhebbers! De uitgever tinyBuild en ontwikkelaar Redemption Road Games hebben zojuist hun nieuwste pareltje aangekondigd: Kingmakers. Dit is niet zomaar een middeleeuws sandboxspel; het combineert actie en strategie in een setting die je terugwerpt naar een door oorlog verscheurd middeleeuws Engeland. Maar er is een twist: je bent een lid van een elite-eenheid die terug in de tijd is gestuurd met een arsenaal aan moderne wapens. Jouw missie? De geschiedenis herschrijven om een toekomstige apocalyps te voorkomen.

In Kingmakers stap je in een wereld van ongekende middeleeuwse oorlogsvoering. Jouw taak is om de toekomst te redden in een actie-strategie sandbox waar duizenden soldaten tegelijkertijd het slagveld betreden. Bouw je koninkrijk op, pak je wapens en leid je legers in massale, real-time gesimuleerde gevechten. En dat kan alleen, of met maximaal drie vrienden in coöp-modus.

Enkele kernpunten van Kingmakers:

  1. Geschiedenis Veranderen & Toekomst Redden: Jij bent de laatste hoop in een wereld op de rand van de afgrond. Reis 500 jaar terug naar het middeleeuwse Engeland om het verloop van een brute oorlog te wijzigen en, als je geluk hebt, de apocalyps af te wenden.
  2. Baandoorbrekende Middeleeuwse Simulatie: Elke strijd is een volledig real-time simulatie met duizenden soldaten. Next-gen multi-threaded AI bestuurt elke eenheid op het slagveld, gecombineerd met een uniek procedureel animatiesysteem voor ongekende karakter- en gevechtstrouw.
  3. Moderne Wapens in Oude Gevechten: Gebruik aanvalsgeweren, shotguns, granaatwerpers, gepantserde SUV’s, motoren, aanvalshelikopters, luchtaanvallen en meer. Test je scherpschuttervaardigheden en zaai totale verwoesting op het slagveld.
  4. Bevelhebber op het Slagveld: Wissel naadloos tussen vechten en bevelen geven voor eindeloze strategische mogelijkheden. Leid legioenen boogschutters, zwaardvechters, speerwerpers en cavalerie, bouw vestingwerken en plan je volgende zet.
  5. Verover Alleen of in Co-op: Werk samen met maximaal drie vrienden in de online coöp. Breek samen de verdediging van het vijandelijke kasteel af of verdedig bondgenoten tegen hordes tegenstanders. Bereid je voor op een epische middeleeuwse multiplayer-ervaring zoals je nog nooit hebt gezien.

Kingmakers wordt in 2024 gelanceerd op Steam Early Access. Volg het spel op [voeg platform toe] om op de hoogte te blijven van alle laatste aankondigingen. Wat denk jij? Ben jij klaar om de geschiedenis te herschrijven en een koninkrijk te veroveren in dit unieke sandboxspel? Deel je gedachten hieronder!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x