Home Gaming Kies je eigen avontuur met A Little Golf Journey van Okidokico en Playtonic Friends

Kies je eigen avontuur met A Little Golf Journey van Okidokico en Playtonic Friends

by Jos Vis

Een ontspannen, speelse ervaring gebouwd rond een uitgeklede versie van het golfspel, A Little Golf Journey draait helemaal om de reis, niet de bestuurder. Verken verschillende biomen, ontdek de geheimen van elke baan en sla af op de meest ontspannende ronde die je ooit hebt meegemaakt.

A Little Golf Journey wordt op 14 oktober gelanceerd op Steam voor pc, GOG en Nintendo Switch en net als in de echte game kun je de tijd nemen om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de baan, al je tijd buiten de grenzen doorbrengen – maar wie weet wat je ontdekt – of schiet recht op het gat af!

Geboren uit een verlangen om te breken met de hyperspecialisatie van AAA-game-ontwikkeling, nam A Little Golf Journey het team van Okidokico mee op hun eigen reis, omdat ze alle disciplines moesten beheersen om hun kijk op golf te creëren en tegelijkertijd een ontspannen, intrigerend spel te creëren. verhaal met puzzels een overvloed en flexibiliteit in het spel waarmee jij, de speler, je eigen koers door de wereld kunt uitzetten.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x