Home Gaming Kerst is gekomen op Fiesta

Kerst is gekomen op Fiesta

by Pim, Sel

Het is tijd om feestelijk te worden in de anime MMO van gamigo, Fiesta Online, aangezien de update van dit jaar opwindende kerstcontent voor spelers brengt.

Spelers kunnen zich voorbereiden op de terugkeer van Blizzard’s Frosty Ride, de nieuwe kerker Snowflake Spire en een mysterieuze nieuwe Christmas Kingdom Quest. Bovendien zijn er dagelijkse inlogbeloningen beschikbaar voor alle spelers.

Bezoekers aan de steden van Isya zullen ook verblind worden door nieuwe versieringen, en de vakantievieringen gaan verder met een thematische gebruikersinterface die past bij de seizoensevenementen.

Blizzard’s Frosty Ride is terug:

Start de race bij Mevrouw Blizzard en verzamel punten met de rode, gele en blauwe opgevulde pilaren terwijl je een snelheidsboost krijgt in het proces. Op het ijzige parcours zullen spelers sneeuwmannen tegenkomen die hun punten willen stelen, en kwaadaardige Honeyings die spelers willen stoppen door hen te verdoven. Let op de modderige plekken op het parcours zodat je niet vertraagt of vastloopt.

Race naar succes en degenen die aan het einde van het seizoen in de top drie eindigen, behalen de titel Gold Medalist, Silver Medalist of Bronze Medalist.

Snowflake Spire:

Fiesta brengt spelers ook een feestelijke traktatie in de vorm van een gloednieuwe kerstkerker. Christmas Ming vraagt spelers om hem te helpen zijn vrienden te bevrijden die gevangen zitten in de Snowflake Spire, en het voltooien van deze queeste zal kisten belonen met Christmas Tickets die kunnen worden ingewisseld voor speciale geschenken.

Naast deze twee festiviteiten zal ook een gloednieuwe Christmas Questline beschikbaar zijn, waarbij je Grandpa Robin moet helpen een mysterieus wezen te voeden. Koopman Martha zal een nieuwe reeks seizoensitems verkopen met behulp van Emberlite Gems, en degenen die dagelijks inloggen kunnen de adventskalender van Fiesta openen voor speciale beloningen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x