Home GamingAndroid Meowscarada in Pokemon Unite voor de feestdagen

Meowscarada in Pokemon Unite voor de feestdagen

by Mark van Truijen

The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat Pokémon UNITE binnenkort uitgebreid wordt met twee geweldige Pokémon. Daarnaast zijn er thema-activiteiten aangekondigd die je gegarandeerd in de feeststemming brengen. 

Meowscarada krijgt vanaf 7 december Pokémon UNITE in zijn greep 

De langverwachte Meowscarada begeeft zich naar Aeos Island! Deze Speedster is de eerste oorspronkelijk in de regio Paldea ontdekte Pokémon die het strijdtoneel in Pokémon UNITE betreedt. Met zijn Ability Overgrow kan Meowscarada kortstondig in de bladeren verdwijnen nadat zijn maximale HP ten minste gehalveerd is. Na activering hiervan nemen de bewegingssnelheid van Meowscarada en het door hem toegebrachte letsel kortstondig toe. In deze korte periode kan hij zelfs zijn HP herstellen door een vijandige Pokémon letsel toe te brengen. 

Je kunt van 7 december 2023 om 08:00 uur tot 10 januari 2024 om 00:59 uur CET een Unite-licentie voor Meowscarada verkrijgen door deel te nemen aan het in-game event Flower Petal Challenge van Meowscarada. Voltooi missies door bloembladen te verzamelen en verzamel 100 bloembladen in elk van de vier kleuren om Meowscarada vrij te geven! 

Feestelijk plezier met een Pokémon UNITE-draai! De terugkeer van Snowball Battle in Shivre City 

Shivre City zal van 7 december om 08:00 uur tot 31 december 2023 om 00:59 uur CET helemaal in de feeststemming zijn! Verander tijdens een speciaal gevechtstype uitgeschakelde Pokémon in een sneeuwpop en versla her en der over de kaart verspreide Delibird om een cadeau te ontvangen dat bestaat uit een willekeurig eenmalig gevechtsitem dat je huidige item vervangt. Pas hiermee je strategie aan en gun zo het vijandige team geen seconde rust. Beschouw het als een geschenk dat je maar blijft krijgen! 

Volop cadeaus! Het Prize Machine-event is terug 

Log tussen 7 december 2023 om 08:00 uur en 9 januari 2024 om 00:59 uur CET in en ontvang gratis elke dag maximaal 100 Holiday Balls! Gebruik Holiday Balls in de Prize Machine en maak daarmee kans op een grote verscheidenheid aan prachtige cadeaus, waaronder Holowear. Je kunt Holiday Balls alleen gebruiken bij aangegeven collecties en op de dag dat je ze krijgt. De dag daarna worden ze namelijk gereset. 

Metagross binnenkort in Pokémon UNITE 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x