Home Gaming Beproef je geluk in Fallout 76: Atlantic City – Boardwalk Paradise, is nu beschikbaar

Beproef je geluk in Fallout 76: Atlantic City – Boardwalk Paradise, is nu beschikbaar

by Mark van Truijen

Het is de hoogste tijd om wat koppen te laten rollen met de lancering van Fallout 76: Atlantic City – Boardwalk Paradise. De uitbreiding is nu gratis beschikbaar voor alle spelers op alle platformen en brengt een nieuwe topbestemming naar de woestenij met verradelijk entertainment, schilderachtige uitzichten over de kust en nieuwe expeditie-uitdagingen. Spelers kunnen zich nu in Atlantic City wagen om nieuwe missies te voltooien terwijl ze helpen om het machtsevenwicht te bewaren en beloningen te verdienen.

In Fallout 76: Atlantic City – Boardwalk Paradise kunnen spelers aan twee nieuwe expedities beginnen: Tax Evasion en The Most Sensational Game. In Tax Evasion werken spelers voor de maffia en krijgen ze hun financiën “op orde”. Vervolgens kunnen spelers in The Most Sensational Game meedoen aan een race vol obstakels en vijanden.
 
Naast de nieuwe expedities introduceert Boardwalk Paradise het volgende:Nieuwe Locaties -The Neapolitan CasinoThe BoardwalkNieuwe Facties -The ShowmenMunicipal GovernmentThe FamilyNieuwe Vijanden -The OvergrownLesser DevilMaar Atlantic City is niet alleen maar leuk en aardig. Aan de overkant van de New Jersey Pine Barrens leven de gemuteerde Overgrown – bestraalde, plantachtige beesten die vanuit diep in de bossen de grenzen van Atlantic City binnendringen. Er zijn ook gevaarlijke cryptiden gesignaleerd die door het gebied zwerven, dus kijk uit voor die woeste duivels.
 
Fallout 76: Atlantic City – Boardwalk Paradise is nu verkrijgbaar op Steam, Xbox One, Xbox Series X|S en PlayStation 4 & 5. Fallout 76 is ook beschikbaar op Xbox Game Pass en PlayStation Plus Extra. Alle details over Atlantic City – Boardwalk Paradise vind je hier.
 
Boardwalk Paradise is ook de start van Season 15 van Fallout 76: The Big Score. Tijdens dit nieuwe seizoen kunnen spelers alles riskeren op de promenade en zich een weg door de rangen banen om een high roller te worden en unieke beloningen te verzamelen. Meer details over alles wat Season 15 te bieden heeft, vind je hier.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x