Home Gaming Gnosia nu beschikbaar op Steam

Gnosia nu beschikbaar op Steam

by Jos Vis

Je weet nooit wanneer een Gnosia je zou kunnen besluipen! Deze keer heeft het bedrieglijke wezen zijn weg gevonden naar de nieuwste editie van de PLAYISM Game Show live showcase met een verrassende aankondiging voor Gnosia. Vanaf vandaag is de veelgeprezen sci-fi sociale deductie-RPG van ontwikkelaar Petit Depotto en uitgever PLAYISM beschikbaar op Steam voor $ X.XX

Oorspronkelijk gelanceerd in westerse markten begin vorig jaar voor Nintendo Switch, en daarvoor voor PS Vita in Japan, is Gnosia een Sci-Fi Social Deduction RPG waarin je in discussie gaat met een verscheidenheid aan unieke karakters, met als doel het identificeren van de Gnosia onder de groep.

De speler bevindt zich op een drijvend ruimteschip en wordt geconfronteerd met een mysterieuze en dodelijke dreiging die bekend staat als de “Gnosia”. Elke nacht op het ruimteschip wordt iemand in een koude slaap gebracht in een poging de Gnosia uit te schakelen. Spelers moeten hun gezond verstand gebruiken terwijl ze kiezen tussen 30 verschillende commando’s om erachter te komen welk bemanningslid – of bemanningsleden – Gnosia in vermomming zou kunnen zijn.

De gameplay bestaat voornamelijk uit visuele, romanachtige commando’s, met een unieke kunststijl. Elke ronde – of “Loop” – brengt nieuwe personages, dialogen en scènes, waardoor de speler 6 eigenschappen kan opbouwen (gevoel, charisma, logica, charme, stealth en prestaties). Naarmate de speler nieuwe personages ontmoet, worden nieuwe vaardigheden geleerd en overgedragen naar volgende gameloops. De echte Gnosia verandert in elke playthrough, en als een opwindende wending, wordt de speler soms gecast als de Gnosia.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x