Home Gaming JUST DANCE NOW Voor APPLE TV

JUST DANCE NOW Voor APPLE TV

by Mark van Truijen

Just Dance Now, de mobiele versie van de populaire dans game franchise, is nu verkrijgbaar als download in de App Store voor Apple TV.

Just Dance Now, voor het eerst gelanceerd in september 2014, biedt spelers de mogelijkheid om met een onbeperkt aantal vrienden overal en op ieder moment te dansen en te swingen op hun favoriete Just Dance tracks met behulp van hun smartphone. De Just Dance franchise heeft twee aparte apps. Met de Just Dance Controller app kunnen spelers dansen met hun smartphone door deze te verbinden met next-gen consoles. Met de Just Dance Now app kunnen spelers dansen met hun smartphone door deze te verbinden met een PC, Mac®, iPad® of Apple TV®.

Spelers hebben de mogelijkheid om met hun nieuwe Siri remote™ of hun smartphone Just Dance Now te spelen op Apple TV. Naast het spelen met vrienden kunnen spelers ook hun progressie synchroniseren over het gehele Apple ecosysteem, waarbij hun smartphone naadloos overgaat op de Apple TV en weer terug.

Na het downloaden en installeren van de app kunnen spelers direct dansen op een aantal gratis nummers. Om toegang te krijgen tot het volledige aanbod van tracks en exclusieve content kunnen spelers kiezen uit verschillende abonnementen. Spelers die eerder een abonnement hebben afgesloten via de mobiele versie van Just Dance kunnen deze meenemen naar de versie op Apple TV. Ook is het mogelijk voor spelers om tracks à la carte te unlocken met behulp van in-game currency en zo hun eigen playlist maken.

Meer dan 200 tracks uit de Just Dance catalogus zijn beschikbaar bij de lancering van Just Dance Now op Apple TV. Spelers kunnen ook Chromecast gebruiken op hun TV.

Voor de nieuwste informatie en updates over Just Dance Now, ga naar www.justdancenow.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x