Home GamingPC Jeugdsentiment RollerCoaster Tycoon is terug!

Jeugdsentiment RollerCoaster Tycoon is terug!

by Overige Redacteuren

Jeugdsentiment met de game vol suikerspinnen en achtbanen 

Roller1.jpg
RollerCoaster Tycoon World
Vanaf 31 maart overal verkrijgbaar 

Na het succes van RollerCoaster Tycoon brengt Mindscape een compleet nieuw deel uit van deze populaire franchise. Bouw vanaf 31 maart je eigen pretpark in RollerCoaster Tycoon World!

Dit nieuwe deel van RollerCoaster Tycoon zit vol met de favoriete features van de fans die de game zo populair maakte, maar bevat ook veel nieuwe onderdelen. Denk aan prachtige 3D-omgevingen vol spannende achtbanen, opwindende attracties, enthousiaste bezoekers, door gebruikers gegenereerde content, de nieuwste sociale media functies en nog veel meer. Bouw ongelooflijke rollercoasters, vermaak je gasten en laat hun magen draaien in bizarre loopings en kurketrekkers om ‘s werelds grootste pretparkbaas te worden. Deze game mag je absoluut niet missen!

De nieuwe RollerCoaster is vergeleken met zijn voorganger RollerCoaster Tycoon 3 een geheel nieuwe game met nieuwe features, zoals de krachtige 3D-bouwengine. Elke achtbaan kan compleet bewerkt worden en ook het terrein is vrij te ontwerpen waardoor je alles precies kan inrichten zoals jij dat wil, zo kan je bijvoorbeeld eigen bergen en meertjes maken binnen jouw park. Ook is er een prachtig samengestelde gebruikersinterface met makkelijke toegang tot al je hulpmiddelen ontwikkeld, zodat je al jouw pretparkbezoekers tevreden kunt houden.

Roller2.jpg

Om de ervaring compleet te maken heeft RollerCoaster Tycoon World de mogelijkheid om je creaties en ontwerpen te delen met je vrienden of andere fans. Zo kan je filmpjes maken vanuit alle hoeken en ook je vrienden en hun pretpark op de voet volgen. Het is zelfs mogelijk om op bezoek te gaan in het pretpark van je vrienden en hen via de chat tips te geven over het verbeteren van hun park!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x