Home Gaming Maak je game-ervaring compleet met de muizen, keyboards en headsets van SPEEDLINK

Maak je game-ervaring compleet met de muizen, keyboards en headsets van SPEEDLINK

by Mark van Truijen

Met ruim 35 jaar ervaring is SPEEDLINK een van de markleiders op het gebied van computer- en game accessoires in Europa. De uitstekende kwaliteit in combinatie met een gunstige prijs én bijzonder design zorgen ervoor dat de accessoires van SPEEDLINK de ideale uitrusting vormen voor gamers en veeleisende kantoorgebruikers. SPEEDLINK biedt naast game accessoires ook betaalbare kwaliteitsproducten voor thuis of op kantoor met ergonomische oplossingen.
 Kudos Z-9 met telefoon.jpg
SPEEDLINK biedt een uitgebreid assortiment voor de gamer; professionele muizen, keyboards en headsets, die niet alleen rekening houden met de wensen en eisen van de hedendaagse gamer, maar er ook mooi uitzien en ergonomisch verantwoord zijn. Zo is de Kudos Z-9 uitgerust met een unieke configuratie-app, waarmee de stuurprogramma-instellingen makkelijk aangepast kunnen worden via de smartphone, negen programmeerbare knoppen, een uiterst precieze lasersensor die regelbaar is en een rood verlicht muiswiel.

 Atecs XXL 1.pngTijdens het gamen is een goede muismat onmisbaar. De Atecs XXL is een van de grootste muismatten ter wereld, met een lengte van 1 meter. De Atecs XXL muismat heeft uitstekende glij-eigenschappen, zorgt voor maximale precisie en heeft een slipvaste achterkant.
 Parthica rood 1.jpg
Het Ultor Keyboard, beschikbaar vanaf begin mei, bevat mechanische toetsen, een krachtige macro-editor in het stuurprogramma en een instelbare responstijd tot minstens 1 milliseconde.

 Medusa 5.1.jpgDe zeer bekende Medusa headset van SPEEDLINK heeft een lange voorgeschiedenis. De voorganger  van de hedendaagse Medusa was de eerste gaming headset met een echte 5.1 surround sound. Met de Medusa 5.1 True Surround Headset van SPEEDLINK komt geluid tot leven. De headset bevat onder andere ruimtelijk 5.1 geluid met vloeibaar vibrerende bassen en precieze hoge tonen, acht goed gepositioneerde luidsprekereenheden en een fijn afstelbare microfoon met instelbare ruisonderdrukking.

 Fortus 1.png
Prijzen game-accessoires SPEEDLINK:
–    ATECS XXL gaming mouse pad € 24,99
–    DECUS Gaming Mouse € 49,99
–    FORTUS Wireless Gaming Mouse € 29,99
–    KUDOS Z-9 Gaming Mouse € 59,99
–    MARTIUS Gaming Headset € 39,99
–    MEDUSA 5.1 True Surround Headset € 69,99
–    PARTHICA Gaming Keyboard € 49,99
–    ULTOR Mechanical Keyboard € 119,99 (verkrijgbaar vanaf mei)

Mailing 1.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x