Home GadgetsApple iPadOS 17 is ready to download

iPadOS 17 is ready to download

by Mark van Truijen

iPadOS 17 is nu beschikbaar. De jaarlijkse update ontbeert één enkele opvallende functie, maar de som van de kleinere veranderingen verbetert de ervaring van het gebruik van de tablet van Apple. Veranderingen omvatten verfijningen van Stage Manager, samen met toevoegingen aan het vergrendelscherm en interactieve widgets om overeen te komen met de nieuwe functies van de iPhone van een jaar geleden.

Je kunt iPadOS 17 installeren op recente modellen. Het ondersteunt de iPad Pro 12.9 (vanaf de 2e generatie), iPad Pro 10.5, iPad Pro 11 (vanaf de 1e generatie), iPad Air (vanaf de 3e generatie), standaard iPad (vanaf de 6e generatie) en iPad mini (vanaf de 5e generatie). Als je niet weet welk apparaat je hebt, kun je naar Instellingen > Algemeen > Info > Modelnaam gaan om te bepalen welk apparaat het is.

Zodra je weet dat je apparaat in aanmerking komt, kun je naar Instellingen > Algemeen > Info > Software-update gaan om handmatig de download en installatie te starten. Als je automatische updates had ingeschakeld, zou het uiteindelijk worden geïnstalleerd, maar misschien pas later in de week.

iPadOS 17 haalt een paar functies in van iOS 16 die vorig jaar niet naar de iPad kwamen, waaronder een herzien en meer aanpasbaar vergrendelscherm (inclusief een eenvoudigere en robuustere wallpaperkiezer) en interactieve widgets. Bovendien maakt de Gezondheid-app zijn weg naar het grotere scherm en kun je Stage Manager gemakkelijker aanpassen aan je behoeften. Ten slotte zijn de updates van FaceTime en Berichten van iOS 17 ook op de tabletsoftware inbegrepen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: