Home GadgetsApple iOS 17 is nu beschikbaar

iOS 17 is nu beschikbaar

by Mark van Truijen

iOS 17 is hier. Apple heeft de jaarlijkse update beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers met in aanmerking komende apparaten, wat betekent dat je het nu kunt installeren zonder gedoe met bètaprogramma’s. De software-update voor de iPhone van 2023 bevat belangrijke updates voor Berichten, FaceTime, het toetsenbord en meer.

Je kunt iOS 17 installeren op elke iPhone vanaf 2018 of later. Als je eenmaal weet dat je apparaat in aanmerking komt, kun je naar Instellingen > Algemeen > Info > Software-update gaan om de download en installatie handmatig te starten.

Deze iOS-upgrade van dit jaar bevat transcripties van gesproken berichten en een heroverweging van de Berichten-app. (iMessage-apps en andere tools bevinden zich nu achter een plusknop naast het tekstveld.) FaceTime voegt videovoicemails toe, en je kunt zelfs oproepen beantwoorden op een Apple TV, met een iPhone of iPad als camera. StandBy-modus is een nieuwe functie die je handset verandert in een slimme display wanneer deze wordt opgeladen en horizontaal is geplaatst. Ondertussen stelt NameDrop je in staat snel contactgegevens uit te wisselen met nieuwe vrienden door je apparaten tegen elkaar te tikken, en een nieuwe inline voorspellende tekstfunctie laat het toetsenbord je zinnen voorspellen en (optioneel) voor je afmaken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: