Home GadgetsConnectiviteit De Google Nest Hub Max zal twee grote meeting apps niet meer ondersteunen

De Google Nest Hub Max zal twee grote meeting apps niet meer ondersteunen

by Mark van Truijen

Google zet zijn verschuiving weg van slimme apparaten voort door de ondersteuning voor zowel Zoom als Google Meet stop te zetten op zijn Nest Hub Max, zo meldde 9to5Google. Sommige gebruikers hebben meldingen ontvangen dat ze vanaf 28 september niet langer bij vergaderingen op het apparaat kunnen aansluiten. Het nieuws volgt op de aankondiging van Zoom in juli dat de ondersteuning voor Nest Hub Max voor de videoservice op 30 september zal eindigen – blijkbaar wilde Google echt dat de diensten in oktober verdwenen zouden zijn.

We waren fan van de Google Nest Hub Max toen deze voor het eerst uitkwam in 2019 en gaven het een score van 86 in onze recensie vanwege functies zoals het hoogwaardige display en geluid. Aanvankelijk bood het alleen Google Duo, maar de opkomst van de pandemie leidde tot de introductie van Zoom en Meet, en het apparaat werd al snel bekend (en gekocht) voor videogesprekken. Nu zijn die programma’s op weg naar de uitgang. Bovendien heeft Google in juni alle ondersteuning voor games en apps van derden stopgezet, en de Nest Cam is nog steeds niet overgezet naar de Google Home-app.

Eigenaren van de Nest Hub Max zijn niet blij met de veranderingen: een Reddit-gebruiker zei: “Wat zal het worden? Een gigantisch stuk oud ijzer.” Een andere gebruiker meldde dat ze een terugbetaling overwegen omdat de videobeloptie hen overtuigde om het apparaat te kopen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: