Home Gaming Avonturengame Adam’s Venture Origins dit voorjaar verkrijgbaar op PS4, Xbox One en PC

Avonturengame Adam’s Venture Origins dit voorjaar verkrijgbaar op PS4, Xbox One en PC

by Mark van Truijen

Na het succes van Adam’s Venture: Chronicles brengt SOEDESCO dit voorjaar Adam’s Venture: Origins uit op PlayStation 4, Xbox One en PC. Door de nieuwe strakke gameplay, next-gen visuals en nieuwe animaties biedt de game een compleet nieuwe ervaring ten opzichte van de voorganger Chronicles. De uitdagende puzzels en het meeslepende verhaal maken Adam’s Venture: Origins een avonturengame om niet te missen.

Adam2

 

Adam’s Venture Origins is een nieuwste hoofdstuk in de Adam’s Venture-franchise. De game vertelt het verhaal van de eerste drie episodes in één game. Adam’s Venture: Origins is niet gewoon een ‘remaster’ van Chronicles maar is door Vertigo Games herbouwd in een nieuwe engine (Unity 5) en heeft daardoor nieuwe next-gen visuals, nieuwe gameplay en nieuwe animaties. Adam’s Venture: Origins is een verbeterd én vers avontuur.

Over Adam’s Venture
Jij bent Adam Venture, een bekende ontdekker en avonturier. Tijdens zijn epische avonturen in de jaren 20 ontdekt hij antieke voorwerpen die gehuld zijn in eeuwenoude mysteries. Om ze te bemachtigen, zal je vreemde symbolen moeten ontcijferen en raadsels moeten oplossen. Daarbij word je ondersteund door jouw trouwe handlanger Evelyn. Samen met haar zal je ingenieuze puzzels moeten oplossen en adembenemende uitdagingen moeten ondernemen om de kwaadaardige Clairvoix Corporatie te dwarsbomen. Bezoek prachtige locaties, waaronder bekende historische plaatsen zoals Jeruzalem en Oxford, en probeer de voorsprong te behouden in een race tussen goed en kwaad die de wereld in balans houdt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x