Home Gaming Het Nederlands vrouwenelftal zit in EA SPORTS FIFA 17!

Het Nederlands vrouwenelftal zit in EA SPORTS FIFA 17!

by Mark van Truijen

Gisteren heeft Electronic Arts Inc.  bekendgemaakt dat het Nederlands vrouwenelftal speelbaar zal zijn in EA SPORTS FIFA 17. Het Nederlands vrouwenelftal, dat op de 12e plaats staat in het officiële FIFA-klassement voor nationale vrouwenelftallen, zal samen met 13 andere nationale vrouwenelftallen speelbaar zijn in EA SPORTS FIFA 17.

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de OranjeLeeuwinnen speelbaar zullen zijn in een voetbalgame. 120-voudig international Sherida Spitse zegt hierover: “Super dat wij als team in de game zitten! Ik ben erg benieuwd naar onze skills. Het lijkt mij heel bijzonder om mezelf in FIFA 17 terug te zien!”

Nationale vrouweneftallen worden authentiek weergegeven in de game. Zo hebben de vrouwenelftallen unieke in-game animaties, 3D-spelersmodellen, en levensechte head scans.

Naast het Nederlands vrouwenelftal, kun je in EA SPORTS FIFA 17 de strijd aangaan met de volgende nationale vrouwenelftallen: Duitsland, Verenigde Staten, Frankrijk, Zweden, Engelend, Brazilië, Canada, Australië, Spanje, China, Italië, Mexico en Noorwegen. Nationale vrouwenelftallen kunnen alleen spelen tegen andere nationale vrouwenelftallen.

FIFA 17 is vanaf 29 september verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4, PC, Xbox 360 en PlayStation 3. FIFA-fans kunnen de game ook al vanaf 22 september spelen in de FIFA 17 Xperience in hartje Amsterdam. De FIFA 17 Xperience zal geheel in het teken staan van de release van FIFA 17, waarbij naast de game ook plaats is voor livestreams, meet and greets, toernooien en FIFA 17-masterclasses. Bezoekers kunnen plaatsnemen op de voetbaltribunes, waar ze kunnen kijken naar FIFA 17-wedstrijden tussen voetballers, BN’ers en vloggers.

\px187ndq1ndu0my0ylte5mdu5nzu2oty

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x