Home Gaming De beelden van Salvation, het laatste DLC pack voor Call of Duty: Black Ops III

De beelden van Salvation, het laatste DLC pack voor Call of Duty: Black Ops III

by Mark van Truijen

 

Citadel: Ooit de thuisbasis van een krachtig­­­­ middeleeuws leger, nu is dit kasteel vervallen en verlaten. Deze middelgrote map kent veel kleine hoekjes voor gevechten van dichtbij, terwijl de gracht en ophaalbrug spelers unieke bewegingsruimte biedt in deze middelgrote map.

 

Micro: Wat is er beter dan een BBQ op een hete zomerdag? Een miniatuur slagveld op een goedgevulde picknicktafel natuurlijk! Vind je weg door dit smakelijke slagveld voor een grootse mini-ervaring.

 

Outlaw: Bereid je voor op felle duels in Outlaw; een uitgebreide western-uitvoering van de populaire Standoff-map uit Call of Duty: Black Ops II. Deze ruige en stoere, middelgrote map biedt plaats aan klassieke schermutselingen, flankroutes en strategische posities voor gevechten op lange en middellange afstand.

 

Rupture: De Call of Duty: World at War-klassieker Outskirts is heeft een nieuwe vorm gekregen als high-tech faciliteit die door een futuristische gemeenschap is ontworpen in een wanhopige poging om de atmosfeer van de aarde te repareren. Je kunt één van de aanwezige machines gebruiken om met zware machinegeweren en raketten de vijand kapot te maken.

 

Revelations: Het laatste deel van de Zombies-ervaring, hebben Richtofen, Dempsey, Takeo en Nikolai door ruimte en tijd gereisd om eindelijk de identiteit te ontdekken van de mysterieuze Doctor Monty in The House. Nu moeten de helden het opnemen tegen een eeuwenoud kwaad en de zombiehorde terugdrijven in de ultieme strijd tussen mensen en ondoden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x