Home Gaming Het is bijna zover, Assassin’s Creed: Syndicate komt eraan!

Het is bijna zover, Assassin’s Creed: Syndicate komt eraan!

by Sven

Het Londen van 1868 is een stad van extreme uitersten. Aan de ene kant zorgt de Industriële Revolutie voor ongekende mogelijkheden, die door de elite optimaal worden benut. Aan de andere wordt de arbeidersklasse genadeloos meer onderdrukt en groeit het verzet. Het is een bom die op het punt van ontploffen staat. En jij hebt de ontsteking in handen. 

Dubbel zo dodelijk
In Assassin’s Creed Syndicate speel je dit keer een dubbelrol, namelijk die van de tweeling Jacob en Evie Frye. Jacob is de meedogenloze bruut, die het liefst voor de frontale aanval kiest. Een geboren leider voor The Rooks, de nieuwe tegenbeweging waarin alle straatbendes zich hebben verenigd. Evie is juist van de tactische aanpak, waarbij ze al sluipend haar tegenstanders geruisloos uitschakelt. Welke strategie het beste is? Die keuze is helemaal aan jou.

AC screenshot 1.jpg

De geschiedenis komt tot leven
Je gaat in Assassin’s Creed Syndicate zelf ontdekken hoe Londen er in zijn meest opwindende periode uitzag. Maar liefst 7 boroughs liggen klaar om door jou verkend te worden, waarbij je door donkere steegjes sluipt en prachtige monumenten bewonderd. Maar ook maak je kennis met de personen die de geschiedenis van Londen schreven. Charles Darwin, Jack The Ripper, Charles Dickens… allemaal staan ze klaar om je welkom te heten in hun stad.

Scheur door de straten van Londen
Naast een indrukwekkende stad en verrassende verhaallijn zorgt Assassin’s Creed Syndicate vooral ook voor bloedstollende actie. Je Hidden Blade heeft daarbij een flinke upgrade gekregen. Je beschikt over een verborgen mes, schiet gifpijlen en vliegt dankzij de rope launcher in een flits naar de hoogste daken. Zoek je een snelle manier om te ontsnappen? Dan kaap je gewoon een koets en sla je je achtervolgers desnoods tijdens het rijden van je af.

Assassin’s Creed Syndicate verschijnt op 23 oktober voor PlayStation 4 en Xbox One en in het najaar van 2015 voor Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d