Home Gaming Heb je geen Switch? Maak je geen zorgen: Panzer Dragoon Remake komt ook naar PC

Heb je geen Switch? Maak je geen zorgen: Panzer Dragoon Remake komt ook naar PC

by Jos Vis

Ben jij zo iemand die een Sega Saturn in bezit had in de jaren ’90? Dan is de kans groot dat je een versie van Panzer Dragoon in je game-kast hebt staan, en zo niet, dan heb je op zijn minst gehoord van de bejubelde serie. Het probleem is alleen dat er niet zo heel veel mensen in het bezit waren van een Sega Saturn en al helemaal niet in Europa. Misschien ken je nog wel Panzer Dragoon Orta (Xbox) en anders moet je de game eens proberen, want die is mooi opgepoetst en beschikbaar in Xbox Game Pass.

Tijdens de E3 van dit jaar werd bekend gemaakt dat de allereerste Panzer Dragoon een remake gaat krijgen op Nintendo’s Switch, maar nu hebben we te horen gekregen dat de remake ook naar PC komt. Daarnaast is er ook een remake in de maak van Panzer Dragoon Zwei, maar of die ook naar PC komt is nog niet bekend. De grootste fans willen echter een remake van de RPG Panzer Dragoon Saga en dat is niet raar aangezien er van de fantastische game maar weinig zijn gemaakt en je dus veel geld moet betalen voor een complete versie.

Panzer Dragoon laat je een draak besturen die voorzien is van de nodige schietkracht en samen vlieg je door een gevaarlijk landschap vol vijanden die massaal op jou schieten. Door te switchen tussen de verschillende manieren van schieten kun je vijanden op verschillende manieren doden en onschadelijk maken. De gameplay voelt fantastisch aan in de serie en is lastig om te ervaren in een nieuwsbericht. Beloof me dan ook dat je op z’n minst de game een keer aan een test onderwerpt om te zien of het wat voor jou is, want deze serie is uniek. Of ben ik nu een oude lul?

Wil je de E3-trailer nog een keer zien? Dat kan, maar weet wel dat de trailer gaat om de versie op de Switch en niet doe van PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: