Home Gaming HASBRO FAMILY FUN PACK NU IN DE WINKEL

HASBRO FAMILY FUN PACK NU IN DE WINKEL

by Mark van Truijen

Hasbro, Inc. en Ubisoft® kondigen aan dat Hasbro Family Fun Pack, een exclusieve bundel met 4 complete consolegames gebaseerd op Hasbro’s populaire spellen, nu verkrijgbaar is voor PlayStation®4 en Xbox One.

Hasbro Family Fun Pack biedt talloze uren speelplezier met vrienden en familie op de bank, of online met andere spelers wereldwijd. De bundel bevat MONOPOLY Plus, RISK, BOGGLE en TRIVIAL PURSUIT Live! Bordspellen die stuk voor stuk aangepast zijn voor consoles en prachtige omgevingen bevatten die tot leven komen wanneer je vooruitgang boekt. Ook bevatten al deze games aanpasbare regels en missies, bovenop de traditionele speelwijze. Hasbro Family Fun Pack biedt een unieke en verrijkende ervaring voor spelers van alle leeftijden. Elke game kan met maximaal vier spelers gespeeld worden (tot zes spelers bij MONOPOLY Plus), wat het tot de ideale verzameling maakt om in groep te spelen.

MONOPOLY Plus voor console

MONOPOLY Plus voor console brengt het klassieke bordspel naar nieuwe hoogten met een kleurrijk 3D geanimeerd bord dat tot leven komt en evolueert terwijl je speelt. Spelers kunnen hun gameplay-ervaring aanpassen door te kiezen welke van de ‘huisregels’ ze willen toepassen, of het tempo opkrikken met de Speed Die modus, waardoor je sneller over het bord kan navigeren.

RISK voor console

De consoleversie van RISK behoudt de authenticiteit van de klassieke 2010 regels, maar geeft er een moderne draai aan dankzij de toevoeging van 3D tactische strijdvelden, aanpasbare overwinningsvoorwaarden en RISK Legacy regelvarianten. Spelers kunnen hun innerlijke commandant bovenhalen in de hoogtechnologische oorlogscontrolekamer en streven naar werelddominatie met de klassieke map layout.

BOGGLE voor console

De BOGGLE consolegame brengt de klassieke franchise naar nieuwe hoogtes met de toevoeging van verschillende modi. Nieuwe regels als puntenvermenigvuldigers, matchen tegen de tijd en zelfs het verbieden van sommige letters brengen nieuwe strategieën naar het bord die spelers kunnen hanteren om de concurrentie uit te spelen. Ook is het mogelijk om lokaal tegen je vrienden te spelen of online de multiplayer en coöp-modi te beleven.

Trivial Pursuit Live! voor console

Met aangepaste moeilijkheidsgraden en vier unieke vragenformats is Trivial Pursuit Live! voor console toegankelijk voor elk type speler. Van standaard meerkeuzevragen tot een categoriëen-databank waar spelers meerdere mogelijkheden kunnen kiezen uit een totaal van 16 antwoorden: Trivial Pursuit Live! biedt meer dan 1.200 vragen aan spelers om hun kennis in de kijker te zetten.

Voor meer informatie over Hasbro Family Fun Pack, ga naar:

http://hasbrogamechannel.ubi.com/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Timo
6 jaren geleden

reclame in deze bitch

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: