Home Gaming Eerste update voor Armello brengt nieuwe aangepast spel modus, snelle A.I. en nieuwe items

Eerste update voor Armello brengt nieuwe aangepast spel modus, snelle A.I. en nieuwe items

by Mark van Truijen

Australische indie ontwikkelaars League of Geeks heeft de eerste grote update genaamd Armellians Roar uitgebracht op Steam voor hun digitale fantasie board game Armello. De PlayStation 4 en DRM-vrije versies van Armello zullen dezelfde update iets later krijgen, op dinsdag 10 november.

Dankzij feedback van de spelers en de pers bevat Armellians Roar update het volgende:

  • Nieuw Aangepast Spel mode “Huisregels” – nieuwe modus waarbij spelers hun eigen regels kunnen toepassen
  • Verbetering van de timing – grotere controle over de game speed met de toevoeging van de mogelijkheid om vooruit te spoelen plus de nieuwe “Snelle AI-beurten” om computer tegenstanders op te laten schieten
  • Nieuwe wapens en bepantsering, inclusief een easter egg voor fans van Darkest Dungeon. Daarnaast zijn er ook twee nieuwe amuletten voor de helden toegevoegd.
  • Verbeteringen in de stabiliteit en veiligheid in multiplayer
  • Verbeteringen in alle vertalingen, waaronder in de Nederlandse versie
  • Verbeterde gebruiksgemak voor de PlayStation 4 versie

 

Gesitueerd in een rijke fantasiewereld combineert Armello avontuur met tactisch kaartspel, de rijke strategie van traditionele bordspellen en RPG-elementen. Spelers en de pers hebben hun waardering uitgesproken over de diepe strategie, prachtige graphics en originele, aansprekende verhaallijn met invloeden vanuit Game of Thrones en Redwall met 88% positieve recensies op Steam en een vijf sterren waardebepaling op de PlayStation winkel. Naast het warm onthaal van Armello was het spel ook een finalist voor de IndieCade 2015.

Armello is beschikbaar op Steam, Humble Store en de PlayStation Store voor  €19.99 EUR. De DRM-vrije versie is uitgebracht op 1 oktober en op dit moment beschikbaar via GOG voor de Windows, Mac en Linux.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: